آمادگی با منابع آزمون آیلتس
نمره قبولی آیلتس چقدر است؟
در این آزمون نمره قبولی وجود ندارد. با توجه به سطح دانش و آمادگی با منابع آزمون آیلتس شما گواهی صادر می شود. این نمره از ۰ تا ۹ در نظر گرفته می شود، این نمرات به معنای قبولی یا مردودی نیست، بلکه هر فردی می داند که به کدام نمره نیاز دارد.
به طور کلی نمره ۵ در زبان متوسط و ۶ به بالا نمره قابل قبول و خوب محسوب می شود. این نمره میانگین نمرات ۴ بخش آزمون است. امتیاز هر بخش به طور جداگانه در بولتن آورده شده است.
یکی از ویژگی های این آزمون این است که مرکز آزمون پس از دو هفته می تواند نتایج را به صورت رایگان به مراکز مورد نظر مانند دانشگاه ها یا سفارت ها ارسال کند. اگر تعداد مراکز حمل و نقل زیاد است، می توانید برای ارسال سریع آن به تمامی مراکزی که نیاز به ارائه مدرک زبان دارید، هزینه ای پرداخت کنید.
در ادامه، نوع جدیدی از آزمون آیلتس را با هم مطالعه خواهیم کرد. شاید با آیلتس کامپیوتر برخورد کرده باشید. در ادامه با هم خواهیم دید که چه نوع آزمون آیلتس کامپیوتر نامیده می شود.
آیلتس کامپیوتر چگونه گرفته می شود؟
این مدل آزمون حدود ۴ سال است که در سراسر دنیا گرفته شده و تفاوت ها و شباهت هایی با آزمون کاغذی آیلتس دارد اما در مجموع هر ۴ مهارت در این آزمون گرفته می شود. امنیت امتحان و سؤال به طور کامل حفظ می شود. مهارت صحبت کردن مانند آیلتس روی کاغذ با همان کیفیت اما آنلاین انجام می شود. ۳ مهارت دیگر نیز توسط کامپیوتر ساخته شده است.
در ایران هنوز مرکزی وجود ندارد که آیلتس را با کامپیوتر بگیرد. فقط مراکزی که نام آنها در سایت رسمی آزمون آیلتس درج شده است می توانند در این آزمون شرکت کنند.
همانطور که می دانید دو مدل آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال وجود دارد. در ادامه به تفاوت های این دو آزمون می پردازیم.
تفاوت آیلتس آکادمیک و جنرال چیست؟
انتخاب یکی از این دو آزمون از قصد و هدف شما از ارائه این مدرک می باشد. اگر قصد ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارید، باید در آزمون آیلتس آکادمیک شرکت کنید. اما اگر قصد سفر و مهاجرت به یک کشور انگلیسی زبان را دارید و از شما مدرک زبان خواسته می شود، بهتر است در آزمون عمومی شرکت کنید.
تفاوت بعدی در نوع سوال این دو آزمون است. در آزمون آکادمیک سطح سوالات رایتینگ و ریدینگ بالاتر و علمی تر است بنابراین کمی سخت تر است. در بخش خواندن، شرکت کنندگان باید نمودارها را بررسی کرده و در مورد آنها بنویسند.
در قسمت رایتینگ امتحان باید در مورد یک موضوع علمی خاص با تعداد کلمات مشخص بنویسید. هیچ تفاوتی بین بخش شنیداری و گفتاری دو آزمون وجود ندارد.
اکنون که با انواع آزمون آیلتس آشنا شدید، بیایید برای فهرست کامل منابع به سراغ منابع آزمون برگردیم. برای شرکت در هر آزمونی ابتدا باید منابع مفیدی را پیدا کنید و سپس زمانی را صرف کنید و با تمرین و تمرین سطح زبان خود را ارتقا دهید تا نمره آزمون خوبی کسب کنید. سپس منابع دیگر را با هم مرور کردیم.
سایر منابع مورد نیاز برای آمادگی آزمون آیلتس
کتاب ها و منابع زیادی در بازار موجود است که نمی دانیم کدام یک بهترین است. در این مقاله کتاب های مفیدی برای تقویت ۴ قسمت شنیداری، رایتینگ، گفتاری و درک و همچنین کتاب هایی که گرامر و دایره لغات شما را بهبود می بخشد، ارائه می دهیم.
کتاب ها معمولا همراه با سی دی های صوتی و تصویری در بازار موجود است. اکثر کتاب هایی که در این مقاله یافتیم توسط افراد موفق و زبان آموزان با نمره بالا در موسسه زبان تخصصی Quik خوانده شده است.
کتاب آیلتس کمبریج
این کتاب نیز توسط انتشارات کمبریج منتشر شده است. کتاب ارتقای سطح زبان کمبریج تست ها و تمرین های فنی زیادی دارد که طبق تست های قبلی گردآوری شده است. در داخل کتاب چند نمونه تست برای داوطلبان آزمون های علمی و دو نمونه تست عمومی آمده است.
همه سوالات به وضوح روش نمره گذاری امتحان را توصیف می کنند. با این روش افراد با سیستم نمره دهی آزمون آشنا می شوند. مهم ترین مزیت این کتاب ها داشتن پاسخ سوالات حتی در قسمت شنیداری است. این کتاب به کتاب های خودخوان نیز تبدیل شده است.
این مجموعه کتاب شامل ۱۵ جلد است و برای افرادی که قصد مهاجرت، ادامه تحصیل یا کار را دارند مفید است.
آزمون آیلتس را دست کم نگیرید، باید سعی کنید نمره بالایی کسب کنید. بنابراین به دنبال یک کتاب یا سیستم آموزشی یادگیری محور باشید.
کتاب گرامر کاربردی
Essential Grammar in Use شامل بیش از ۱۰۰ ساختار گرامری مهم برای زبان انگلیسی است. در این کتاب برای هر بخش مهم ۲ صفحه اختصاص داده شده است. این بخش ها تمرین ها و مثال های زیادی برای تجمیع بخش آموزشی دارند. این یک مجموعه کتاب خودآموز بدون معلم است، بنابراین تمام پاسخ ها در انتهای کتاب آمده است.
کتاب بعدی که می خواهیم ارائه کنیم از این مجموعه است.
کتاب آمادگی برای صحبت کردن برای اسپیکینگ آیلتس آماده شوید
افراد مبتدی که برای سطح A1 تا B1 میخواهند این کتاب مناسب آنها باشد. انتشارات کولینز چاپ کتاب کتاب بر گرفته شده است و کتاب مهارت های مورد نیاز در آیلتتس افراد مبتدی پرداخته است. کتابی مناسب برای کسانی که قصد دارند بگویند را در منزل تمرین ک
کتاب بعدی از همین مجموعه برای تقویت بخش شنیداری است.
کتاب آماده سازی بخش لیسنینگ آیلتس
این کتاب با نام Prepare for IELTS Listening برای آموزش زبان انگلیسی به سطوح پایین ۳ و ۴ می باشد که شامل ۱۲ درس است که گرامر و واژگان را آموزش می دهد. اشتباهاتی که اکثر زبان آموزان هنگام صحبت کردن مرتکب می شوند در این کتاب آورده شده است.
کتاب بعدی برای افرادی است که سطح زبان بالاتری دارند. این کتاب نیز از مجموعه کالینز است.