انتخاب بهترین دفتر

ویژگی های مهم در انتخاب دفتر مشق مناسب

برای انتخاب بهترین دفتر مشق ویژگی‌ زیر را در هنگام خرید این وسیله در نظر بگیرید تا انتخاب مناسبی داشته باشید:

۱_کاربرد دفتر مشق

وقتی دبیری راجع به درس خودش توضیح می‌دهد، تقریباً اکثر بچه‌ها این سؤال را از وی می‌پرسند: خانم! دفتر چند برگه لازمه؟ قطعاً تعداد برگه‌ دفتر ریاضی از دفتر علوم بیشتر است.  باید توجه داشته باشید برای چه درسی دارید دفتر مشق خریداری می‌کنید و تعداد برگه‌های لازم را به طور حدودی بدانید.

هرچقدر تعداد برگه‌ها بیشتر باشد دفتر سنگین‌تر شده و کودک شما اذیت خواهد شد. اگر نمی‌دانید دقیقاً چه تعداد برگه موردنیاز هست، می‌تونید کلاسور تهیه کنید تا هر موقع لازم بود برگه‌ها رو از اون بیرون بیارید تا تعدادش کم بشه یا در صورت لزوم تعداد اونها رو افزایش بدید.

تا اونجایی که میتونید سعی کنید دفتری با تعداد برگه‌های کمتر تهیه کنید. جدا از بحث سنگین وزنی و هزینه بیشتر دفتر، بحث محیط زیست هم مطرحه. علاوه بر اون، اگر دفتری تعداد برگ‌های زیادی داشته باشه و فرزند شما مجبور باشه تا سال‌های بعد هم از اون استفاده کنه، این دفتر به‌ مرور زمان خراب شده و طرح و رنگش تکراری شده و فرزندتان را دلزده میکنه. دفاتر ۶۰ تا ۸۰ برگ برای دفتر مشق مناسب هستند.

۲_نوع کاغذ دفتر مشق

ممکنه کودک شما جزو اون دسته از کودکانی باشه که رنگ تیره و کاهی کاغذ چشمانش رو اذیت کنه، شاید هم این مدل کاغذها مورد علاقه‌اش باشه. به طور کل کاغذ سفید برای دفتر مشق مناسب‌ترند. دفترهایی با کاغذهای گرماژ کم و حداکثر ۶۰ گرم انتخاب مناسبی برای دفتر مشق هستند.

اگر نوع کاغذ زیادی سُر باشه، هنگام پاک کردن با پاک کن اثرات آن روی کاغذ پخش می‌شود و تکالیف فرزندتان کثیف به نظر می‌رسه. یا هنگام نوشتن با جوهر خیس خودکار ممکنه جوهر پس دهد یا به سایر صفحات مالیده بشه. پس مراقب باشید که جنس صفحات خیلی لیز و سُر نباشند یا حتی در صورت خیلی نازک و خیلی کلفت بودن هم باز هنگام نوشتن کودک رو اذیت خواهد کرد، پس بهتره  خیلی ریسک نکنید و سراغ دفترهای استاندارد بروید.

۳_سیمی بودن و نوع صحافی دفتر مشق

یکی از نکاتی که در راهنمای خرید دفتر مشق به اون حتماً اشاره میشه، سیمی بودن دفتر مشقه. دفترهایی که سیمی نیستند، قیمت پایین‌تری دارند. ولی خب، ممکن است سریع پاره شوند و هنگام نوشتن تمرین، دست کودک اذیت شود. برگه‌های دفتر فانتزی به هم نمی‌چسبد و هنگام جدا کردن یک برگ، بقیه نیز پاره نمیشند.

خود دفاتر سیمی نیز انواع گوناگونی دارند. دوبل، تک سیمی، صحافی افقی و صحافی عمودی.

دفاتر سیمی دوبل نسبت به دفاتر تک سیمی بهتر هستند.  اکثر دفتر مشق‌های سیمی به صورت عمودی صحافی می‌شوند، اما برخی دفترها هم هستند که صحافی آن‌ها در بالای دفتر و به صورت افقی قرار داره. این دفاتر مناسب بچه‌هایی هست که هنگام نوشتن، سیم دفتر کنار دستشان رو آزرده می‌سازد. به برخی از افراد این دفترها حس بهتری میدهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.