انواع دوربین مداربسته

دوربین مداربسته

آیا شما هم به دنبال خرید دوربین مداربسته هستید اما با انواع مختلف آن آشنا نیستید؟ آیا می دانید در خرید دوربین مداربسته باید به چه نکاتی توجه کرد و دوربین مداربسته ای که تهیه می کنید باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

امروزه استفاده از دوربین های مداربسته در اماکن مختلف بسیار رایج شده و مالکان مکان هایی که فاقد دوربین مداربسته هستند، به دنبال نصب یک سیستم حفاظتی و نظارتی مناسب می گردند. حتی بسیاری از اماکنی که دارای دوربین مداربسته هستند هم به فکر ارتقاع و به روز رسانی سیستم حفاظتی و نظارتی خود هستند.

اما در خرید دوربین مداربسته باید به چه نکاتی توجه کرد و برای نصب دوربین مداربسته باید چه معیار هایی را مورد بررسی کرد.

همان طور که مطلع هستید دوربین های مداربسته به انواع مختلفی تقسیم می شوند که بنا به نیاز، کاربر می تواند دوربینی که نیازش را برطرف می کند و کاربرد بیشتری دارد را انتخاب کند.

در گذشته در سیستم های حفاظتی و نظارتی تنها از دوربین مداربسته آنالوگ استفاده می شد ولی با پیشرفت تکنولوژی، سیستم های حفاظتی و نظارتی هم پیشرفت بسزایی کرده اند و امروزه کمتر دیده می شود که از دوربین های مداربسته آنالوگ استفاده شود.

دوربین های مداربسته به انواع مختلفی مانند؛ دوربین مداربسته تحت شبکه، دوربین مداربسته خورشیدی، دوربین مداربسته سیم کارتی، دوربین مداربسته بیسیم و انواع پکیج دوربین مداربسته تقسیم می شوند که ما در این جا قصد معرفی تمام آنها را داریم پس با ما همراه باشید.

دوربین مداربسته تحت شبکه

در سال ۱۹۹۹ بود که اولین دوربین مداربسته های تحت شبکه وارد بازار شدند و تا قبل از آن دوربین های مداربسته فقط به صورت آنالوگ بودند.

دوربین مداربسته تحت شبکه به دوربینی گفته می شود انتقال تصاویر ضبط شده را تحت پروتکل های شبکه انجام می دهد. این دوربین ها با استفاده از حسگرهای خود، تصاویر ضبط شده را به داده های دیجیتال تبدیل کرده و مطابق پروتکل ها به شبکه می فرستند. این پیچیدگی در انتقال اطلاعات باعث بالا رفتن قیمت این دوربین ها شده است و این موضوع به یکی از معایب این دوربین تبدیل شده است.

دوربین های مداربسته تحت شبکه توانایی پردازش تصاویر را در خود دارند و انتقال تصاویر را تحت شبکه اینترنت انجام می دهند. همین موضوع باعث شده است تا امنیت تصاویر ضبط شده در این مدل از دوربین های مداربسته، نسبت به دیگر دوربین ها بالاتر رود.

کیفیت تصویری که دوربین مداربسته تحت شبکه ارائه می دهد، به مراتب بیشتر از دوربین های مداربسته ی آنالوگ است. در دوربین مداربسته آنالوگ تصویری که دوربین ارائه می دهد قابلیت بزرگ نمایی و نمایش بخش های خاص تصویر وجود ندارد.

دوربین مداربسته تحت شبکه در ضبط و دریافت تصاویر از کیفیت بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ بر خوردار است و تصاویر ضبط شده از تراکم پیکسلی بیشتری دارا می باشد و تصاویر کیفیت مطلوبی دارند.

اکثر دوربین های مداربسته تحت شبکه دارای درگاه SD هستند و زمانی که در برقراری ارتباط با سرور مشکلی ایجاد شود تصاویر در کارت حافظه دستگاه ذخیره می شود.

دوربین مداربسته خورشیدی

روز به روز شاهد این هستیم که از انرژی خورشیدی استفاده بیشتری می شود، در این یان صنعت سیستم های حفاظتی و نظارتی هم از این قافله عقب نمانده اند و شاهد به بازار آمدن دوربین های مداربسته خورشیدی هستیم.

با خرید دوربین مداربسته خورشیدی این امکان برای شما فراهم می شود که با استفاده از انرژی خورشید، نیاز های حفاظتی و نظارتی خود را بر طرف کنید.

عملکرد کلی دوربین های خورشیدی هم دقیقا همانند سایر دوربین های مداربسته می باشد با این تفاوت که این مدل دوربین ها انرژی مصرفی خود را از طریق نور خورشید تامین می کنند.

در دوربین های خورشیدی یک پنل خورشیدی تعبیه شده است که نور خورشید را به انرژی الکتریسیته تبدیل می کند و در باتری که در این نوع دوربین ها وجود دارد ذخیره می کند و در زمانی که دوربین نیاز به انرژی داشته باشد، از این انرژی ذخیره شده استفاده می کند.

دوربین های خورشیدی برای مکان هایی که امکان کابل کشی به آنجا دشوار است، بسیار می تواند گزینه ی مناسبی باشد، زیرا این دوربین ها بدون کمترین سیم کشی در مکان مدنظر شما قابل نصب است و تنها نکته ای که باید در نصب این دوربین ها به آن توجه کرد تامین نور خورشید و زاویه ی برخورد نور خورشید به پنل های این مدل دوربین ها است.

انتقال تصویر در این نوع از دوربین ها به صورت بیسم صورت می گیرد و در مدل های سیم کارتی می توان به راحتی تصاویر را از هر جایی بر روی گوشی موبایل در یافت کرد.

دوربین مداربسته بیسیم

دوربین مداربسته بیسیم که با نام دوربین مداربسته وایرلس هم شناخته می شوند، به دوربین هایی گفته می شود که انتقال داده ها را به صورت بیسیم انجام می دهند و برای این کار نیاز به شبکه سیمی وجود ندارد.

و از آنجایی که در این سیستم های نظارتی برای انتقال تصاویر نیازی به کابل کشی نیست به این دوربین ها، دوربین مداربسته بیسیم گفته می شود.

این دوربین ها به علت نصب آسان و عدم نیاز به کابل کشی و هزینه مناسب نسبت به دیگر مدل ها در بین کاربران طرفداران زیادی پیدا کرده است و در بسیاری از اماکن شاهد استفاده از این مدل دوربین ها هستیم.

دوربین های مداربسته وایرلس هم در دو نوع آنالوگ و دیجیتال در بازار موجود می باشند که به خاطر مشکلاتی که دوربین های آنالوگ به همراه دارند، استفاده از مدل دیجیتال بیشتر در بین کاربران رواج دارد.

به همین دلیل کمپانی های ساخت دوربین مدار بسته دیگر تمایلی به تولید دوربین مداربسته بیسیم آنالوگ ندارند و بیشتر دوربین های موجود در بازار، از نوع دیجیتال می باشد.

دوربین مداربسته سیم کارتی

دوربین مداربسته سیم کارتی از لحاظ کارایی دقیقا همانند دوربین های تحت شبکه می باشد با این تفاوت که علاوه بر پشتیبانی از قابلیت بیسیم، امکان استفاده مستقیم از اینترنت ۳g و ۴G به وسیله ی سیم کارتی که درون دستگاه قرار دارد هم وجود دارد.

با دوربین های سیم کارتی دیگر نیاز به نصب مودم اینترنت جداگانه برای سیستم حفاظتی خود ندارید و خود این دوربین ها به سادگی هر چه تمام تر با استفاده از سیم کارتی برای این دستگاه ها تعبیه شده است، اینترنت مورد نیاز خود را تامین می کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.