این شغل بالای ۳۰ میلیون تومان درآمد دارد!

افرادی که به دنبال کار هستند همواره تصور می کنند که تمام مشاغل اشباع شده و جایی برای آنها در دنیای صنعت نیست و افراد بسیار حرفه ای تر از آنها با تجربه بالا حضور دارند که نوب کار به آنها نخواهد رسید. اما تصور نیافتن شغل غلط است! شما هرگز نباید به دنبال این باشید که فرش قرمزی در مقابل شما پهن شود و از شما در خواست شود که در جایی مشغول به کار شود.

اگر در حال خواندن این مقاله هستید باید پیش از معرفی شغلی که در آمد میلیونی دارد یک نکته را خدمت شما عرض کنم. چنانچه دارای حرفه ای هستید اما از موقعیت شغلی خود و در آمد خود راضی نیستید ایراد از شغل شما نیست. در ابتدا سعی کنید دانش فنی خود را با دانش روز یکسان کنید و حتی به شرکت ها و کارخانه های مختلف درخواست شغل بدهید و توانایی های خود را به آنها معرفی کنید. روش دوم که می تواند درآمد نجومی را برای شما به همراه داشته باشد این است که کسب کار خود را به صورت مجازی راه اندازی کنید. تنها ابزاری که نیاز دارید خرید یک دامنه اینترنتی و راه اندازی یک وبسایت است که انجام این کار با وردپر س بسیار ساده است. سپس دنبال مشتریان هدف خود باشید که این کار را می توانید از طریق شبکه های اجتماعی (مثلا ضبط ویدیوهای آموزشی در آپارات) و بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجو (سئو) انجام دهید. برای مثال فرض کنید شما یک سئو کار هستید که در شهر قم فعالیت میکنید. بهترین کلمه کلیدی که می توانید روی آن تمرکز کنید “سئو سایت قم” هست. با این روش می توانید مشتریان هدف خود را پیدا کنید.

اما چنانچه با وجود توضیحات فوق بازهم قصد تغییر شغل دارید و یا شاید جوانی هستید در اوایل دهه سوم زندگی خود و می خواهید شغل مناسب و پر درآمدی را بیاموزید با ادامه مقاله همراه باشید.

معرفی شغل پر درآمد

آیا شما شهر یا استانی را سراغ دارید که در آن و یا نزدیکی آن، کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی وجود نداشته باشند؟ قطعا پاسخ شما منفی است. در کارخانه ها تجهیزات متعددی وجود دارند که خطوط تولید به شدت وابسته به آن تجهیزات هستند. PLCها، اینورترها، نمایشگرهای صنعتی و… از جمله این تجهیزات هستند. تمام آنها از بردهای الکتریکی ساخته شده اند که بالای ۹۸ درصدشان ساخت کشورهای دیگر هستند. با این وجود اگر هر بار که یک تجهیز دچار آسیب دیدگی می شود، کارخانه دار برای جلوگیری از توقف خط تولید خود باید سریعا به دنبال یک تعمیر کار حرفه ای بگردد. اما متاسفانه یا خوشبختانه افراد حرفه ای در این زمینه تعداد زیادی ندارند. فرض کنید یک کارخانه دار در شهر تبریز قصد دارد تا یک اینورتر آسیب دیده را برای تعمیر ارسال کند. از انجایی که خیلی عجله دارد، اولین کاری که می کند در گوگل عبارت “تعمیر اینورتر در تبریز” را جستجو می کند. اما اگر تعمیر کاری را در آن شهر پیدا نکند مجبور است دستگاه خود را برای فرد یا شرکت دیگری در یک شهر دیگر ارسال کند.

آیا مثال فوق نشان دهنده یک فرصت شغلی فوق العاده در شهر تبریز نیست؟ البته در اینجا تبریز یک مثال بود، در هر شهر دیگری این فرصت شغلی وجود دارد. شغلی که قصد معرفی آن را داریم تعمیر تجهیزات اتوماسیون صنعتی است که خود به بخش های مختلف تقسیم می شود. اما به طور میانگین لازم است بدانید که اگر قصد دارید به عنوان کارمند یک شرکت اتوماسیون صنعتی در بخش تعمیرات فعالیت کنید در این لحظه که مقاله نوشته می شود (اسفند ۱۴۰۱) درآمد میانگین بین ۸ تا ۱۲ میلیون تومان است و اما اگر بخواهید برای خود یک دفتر و یا شرکت مستقل داشته باشید به درآمدهای بین ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون در ماه فکر کنید. البته هیچ معجزه ای وجود ندارد. یادگیری، تجربه، تلاش، پشتکار و صبوری در طی ۳ الی ۵ سال شما را به در آمد های فوق العاده خواهد رساند و شاید شما به یک برند معتبر در شهر خود تبدیل شوید. (امیدوار باشید)

تعمیر تجهیزات اتوماسیون صنعتی

در ابتدای این بخش هم عرض کردیم که تجهیزات اتوماسیون موارد متعددی دارد بنابراین تعمیر هر کدام نیز نیازمند دانش متفاوتی است. در ادامه با معرفی چند نمونه پر کاربرد همراه ما باشید.

تعمیر اینورتر

اینورتر دستگاهی است که موتورهای الکتریکی را راه اندازی میکند و هیچ کارخانه ای، تاکید میکنم هیچ کارخانه ای نیست که نیاز به استفاده از اینورتر نداشته باشد. فرض کنید درایو متصل به موتور یک کانوایر (نوار نقاله) معیوب شود. آیا ادامه فعالیت خط تولید بدون کانوایر ممکن است؟ آیا نیروهای انسانی قادرند که بصورت بی وقفه محصولات تولید شده را از محل تولید به محل بسته بندی و یا انبار برسانند؟ مطمئنا پاسخ منفی است و بنابراین اولین مهارتی که لازم است بیاموزید تعمیر اینورتر است. از انجایی که گفتیم اینورترها حضور پر رنگی در صنایع دارند، قطعا مهارت تعمیر آنها نیز درآمد بالایی را به همراه خواهد داشت.

Free photo close-up circuit board with copy space

تعمیر PLC

پی ال سی ها نیز به اندازه اینورترها برای یک کارخانه مهم و پر استفاده هستند. از آنجایی که در کارخانه های نمی توان از لپ تاپ و کامپیوترهای خانگی استفاده کرد باید از PLCها استفاده کرد که به نوعی به نام کامپیوترهای صنعتی نیز می توان آنها را شناخت. فرصت های شغلی ای که در این زمینه وجود دارند شامل تعمیر PLC (که می تواند به صورت سخت افزاری و حتا بعضا قفل شکنی باشد) و اگر توانایی آنرا داشته باشید، برنامه نویسی پی ال سی است. البته برنامه نویسی PLC ارتباطی با تعمیر آن ندارد اما اگر این مهارت را نیز بیاموزید شک نکیند که درآمد بسیار بالایی را خواهید داشت.(البته در ابتدای کار خود را سر درگم نکنید، وفقط روی یک موضوع تمرکز کنید و در ادامه اگر شرکت شما رونق گرفت سراغ شاخه های دیگر بروید).

تعمیر HMI

HMI دستگاه واسطی است بین کاربر و پی ال سی که می تواند دستورات را ارسال کند و یا یکسری اطلاعات را نمایش دهد. برندهای بسیار متعددی وجود دارند  که ممکن است تعمیر هر کدام با دیگری متفاوت باشد.شما می توانید برای شروع با تعمیر HMI امرن، میتسوبیشی و ESA شروع به کار کنید.

سخن نهایی

دستگاه های بسیار دیگری هستند که در دنیای اتوماسیون صنعتی استفاده می شوند و نیاز به تعمیر دارند. اما فقط قصد داشتیم تا سه مورد از کلیدی ترین آنها را معرفی کنیم. البته این به آن معنا نیست که سایر موارد بی اهمیت باشند ولی برای مقاله همین موارد کافی است.

اگر تا اینجا با ما همراه بودید به عنوان یک دوست از شما می خواهم که تسلیم نشوید، ادامه دهید و هرگاه به موفقیت رسیدید با یک لبخند از این مقاله یاد کنید. با آرزوی موفقیت برای شما.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.