باتری سمعک
سمعک ها در اصلی ترین دسته بندی خود از لحاظ منبع تامین انرژی الکتریکی ، به دو نوع سمعک شارژی و غیر قابل شارژ تقسیم می شوند . نمونه های شارژی دارای باتری سمعک هستند که با اتصال به برق شهری از طریق کابل شارژر مخصوص ، می توانند روزانه شارژ شده و تا سال ها مورد استفاده قرار بگیرند .
سمعک هایی که با باتری غیر قابل شارژ کار می کنند ، نیاز به باتری هایی از نوع روی – هوا دارند . این باتری ها بعد از گذشت مدت مشخصی ، قابلیت تولید انرژی الکتریکی نداشته و باید با باتری جدید تعویض شوند . این نوع سمعک مصرف کنندگان بیشتری داشته و مورد استقبال زیادی قرار گرفته است .
در این نوع سمعک با باتری یکبار مصرف ، کیفیت باتری ها اصلی ترین عامل بهبود عملکرد کلی سیستم است . هرچقدر که باتری مورد استفاده از سطح کیفی بیشتری برخوردار باشد ، وضوح صدا ها بیشتر بوده ؛ صدا ها بدون قطع و وصل شدن به درون حفره گوش انتقال پیدا می کنند ؛ و در کل می توان گفت هم عمر دستگاه افزایش پیدا کرده و هم اسیبی به سیستم شنوایی افراد وارد نمی شود . این در حالیست که باتری های بی کیفیت به طور کلی فاقد هرگونه از این مزایا هستند .
به دلیل این میزان اهمیت انتخاب باتری ، توصیه می گردد در انتخاب باتری و روش خرید ان توجه کافی صورت بگیرد .
در این متن به بررسی نکات مهم جهت انتخاب و خرید باتری پرداخته شده است .
آنچه در این مقاله میخوانید :
اولین گام ، انتخاب بهترین برند باتری سمعک
برند های متعددی در سراسر جهان مشغول به تولید باتری های سمعک هستند . از نمونه برند های معتبر جهانی می توان به زیمنس ، ریوواک ، دوراسل و … اشاره نمود . برند های با کیفیت ، انتقال صدا را به بهترین نحو انجام می دهند . این امر باعث می شود تا احتمال شنیده شدن صدا همراه با نویز و سوت و یا انتقال به صورت مقطعی ، به حداقل برسد .
علاوه بر این ، هر باتری با توجه به سایز آن ، دارای عمر مشخص و استانداردی است . برند های معتبر معمولا در صورت استفاده صحیح ، می توانند عمر نسبتا بیشتری از خود نشان دهند . البته این امر علاوه بر کیفیت باتری ، بستگی مستقیم به سمعک و نحوه استفاده صحیح از ان نیز دارد .
این امر از لحاظ اقتصادی به صرفه تر خواهد بود .
انتخاب سایز صحیح باتری با توجه به نوع سمعک
هر سمعک از نوعی متفاوت است . به عنوان مثال برخی برای درون گوش و برخی بیرون گوش طراحی شده اند . هر نوع از سمعک نیاز به باتری خاص خود دارد . تفاوت این انواع در سایز ان هاست . سایز بندی باتری ها با کمک رنگ بندی جلد ان مشخص می شود . رنگ بندی باتری ها شامل رنگ های قهوه ای ، نارنجی ، زرد و ابی است . این سیستم استاندارد جهانی است . به این صورت که در تمام جهان با ذکر رنگ جلد ، می توانید باتری مورد نظر را خریداری کنید .
علاوه بر توجه به سایز صحیح ، دقت شود که باتری ساعت به جای سمعک خریداری نشود . این دو گرچه از لحاظ ظاهری کاملا شبیه به هم هستند ، اما کاربرد متفاوتی داشته و استفاده ان ها به جای یکدیگر ، خرابی سیستم را به همراه خواهد داشت .
محل معتبر جهت خرید باتری سمعک
باتری ها باید از مراکز معتبر خریداری شوند . مراکز معتبر تحت نظارت اداره تجهیزات پزشکی کشور هستند و محصولاتی که در این مراکز به فروش می رسد ، همگی از ضمانت سلامت و اصل بودن برخوردار هستند . مانند تجهیزات پزشکی بی گزند
اصلی ترین مراکز فروش باتری سمعک شامل : داروخانه ها ، فروشگاه ها و سایت های فروش تجهیزات پزشکی ، مراکز شنوایی سنجی و … هستند . در صورت خرید از فروشگاه و سایت های انلاین فروش محصولات پزشکی باید به تاییدیه اداره تجهیزات پزشکی دقت شود .
شاید جالب باشد بخوانید :
اصل بودن یا تقلبی بودن باتری سمعک
بسیاری از کارخانه ها ، محصولاتی را تحت نام و مشخصات برند های معتبر به بازار عرضه می کنند . این نمونه های تقلبی ، در جلد و ظاهر فیزیکی نمونه های اصلی وارد بازار شده و تقریبا امکان تشخیص ان ها از یکدیگر وجود ندارد .
- به طور کلی باتری های تقلبی از قیمتی بسیار کمتر از نمونه اصلی و واقعی برخوردارند .
- عمر ان ها بسیار کوتاه تر از حد استاندارد بوده .
- کیفیت انتقال صدا بسیار ضعیف است و صدا ها با سوت و نویز بسیار انتقال پیدا می کنند .
البته مشخصه های کلی باتری های فیک بیشتر بوده و در حین استفاده می توان به وضوح تفاوت ان با اورجینال را دریافت .
به منظور جلوگیری از این مشکل ، توصیه می شود خرید باتری همواره از مراکز معتبر صورت بگیرد .
بهترین روش خرید باتری سمعک
باتری برای افرادی که از سمعک استفاده می کنند ، از اهمیت بسیاری برخوردار است . این محصول باید همواره در دسترس بوده و به محض پایان یافتن گزینه قبلی ، ان را با نمونه جدید تعویض نمود . به همین جهت ، باید دائما تعداد کافی در دسترس داشته تا به موقع اقدام به جایگزینی کرد .
در حال حاضر پر طرفدار ترین روش تهیه این محصول ، خرید اینترنتی ان است . فروشگاه های معتبر فروش تجهیزات پزشکی ، باتری های سمعک را از برترین برند های دنیا در اختیار مشتریان قرار می دهند .
مزایای خرید اینترنتی باتری سمعک
این روش از مزایای زیادی برخوردار است . از این مزایا می توان به تحویل سریع و اسان سفارش در محل مورد ، بدون نیاز به صرف زمان در خرید حضوری اشاره کرد . با این کار ، سفارشات به اسانی در سیستم ثبت شده و با حداقل هزینه و یا به صورت رایگان ، ارسال می شوند .
علاوه بر این ، برخی سایت ها جهت اطلاع رسانی دقیق به مشتریان ، هنگام خرید ، اطلاعات دقیقی از محصول را در سایت توصیح می دهند . این اطلاعات شامل توضیحاتی در ارتباط با باتری و سازگاری ان با نوع های مناسب سمعک ، اطلاعات برند سازنده ، نظرات کاربران و … . با کمک این اطلاعات افراد می توانند بهترین گزینه را بر اساس نیاز های خود انتخاب نمایند .
بررسی سلامت بسته بندی
باتری ها دارای یک پوشش پلاستیکی برچسب مانند هستند که روی باتری کشیده شده است . این پوشش مانع از ترکیب شدن مواد درون باتری با اکسیژن هوا و اکسیداسیون ان می گردد . علاوه بر این ، از یک پوشش پلاستیک و مقوا نیز برای بسته بندی محصول استفاده شده است که ان را از تمامی عوامل ، یعنی رطوبت ، دما ، اسیب های فیزیکی و … دور نگه میدارد . این پوشش پلاستیکی و جلد ، از اهمیت بسیاری برخوردار است و بهتر است تنها زمانی اقدام به خروج باتری کرد که زمان استفاده از ان رسیده باشد .
به دلیل این اهمیت ، هنگام تحویل گرفتن محصولات دقت شود که پوشش جلد کاملا سالم باشد . در صورت مخدوش شدن و اسیب دیدن بسته بندی ، ممکن است به پوشش پلاستیکی نیز اسیب وارد شده و عمر باتری کاهش پیدا کرده باشد .