دریافت ویزای ایتالیا

34

برای سفر به همه کشور ها نیاز به اخذ ویزای آن کشور می باشد. یکی از این کشور ها که همه ساله متقاضیان زیادی دارد ایتالیا می باشد. شما برای دریافت ویزای ایتالیا باید ابتدا از سفارت این کشور وقت مصاحبه دریافت نمایید. برای اخذ وقت سفارت ایتالیا روش های گوناگونی وجود دارد که بهترین و سریع ترین آن ثبت نام آنلاین در سایت های سفارت می باشد. به این صورت که سفارت ایتالیا روز های به خصوصی را اعلام می کند که متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت ثبت نام کرده و منتظر اعلام تاریخ و زمان مصاحبه باشند. روند اخذ ویزا و گرفتن وقت سفارت ایتالیا شرایط و مراحل خاصی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

انواع وقت سفارت ایتالیا

  • دریافت وفت سفارت عادی
  • دریافت وقت سفارت فوری

اخذ وقت سفارت فوری ایتالیا

از آن جایی که دریافت وقت سفارت فوری ایتالیا زمان زیادی می برد و خیلی از متقاضیان حوصله انتظار طولانی را ندارند، گرفتن وقت سفارت فوری ایتالیا گزینه بسیار مناسبی می باشد تا افراد بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن فرآیند و مراحل سفر خود را انجام دهند. برای همین موضوع چنانچه برای رفتن به کشور ایتالیا تصمیم گرفته اید بهتر است هرچه سریع تر برای دریافت وقت سفارت ایتالیا اقدام نمایید زیرا به دلیل حجم بالای تقاضا این فرآیند زمان زیادی را می طلبد. بد نیست بدانید وقت سفارت ایتالیا به مدت یک تا ۳ هفته باز می ماند و در این بازه زمانی نوبت های خالی به سرعت پر می شوند و متقاضیان مجددا باید تا باز شدن سیستم نوبت دهی منتظر باشند. در دریافت وقت سفارت ایتالیا به صورت آنلاین فرایند دریافت نوبت توسط افراد متخصص و ماهر صورت می گیرد، از همین رو شانس شما برای دریافت سریع تر نوبت بسیار افزایش می یابد. دریافت وقت سفارت ایتالیا مستلزم ارائه مدارک خاصی است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت ایتالیا

  • کپی گذرنامه متقاضی
  • دعوتنامه یکی از افراد ساکن ایتالیا
  • عکس واضح از فرد متقاضی
  • پرینت رزرو هتل
  • اطلاعات کامل متقاضی
  • اصل و کپی شناسنامه

وقت توریستی سفارت ایتالیا: حتما تاکنون ویزای توریستی ایتالیا به گوشتان خورده است، این نوع ویزا برای افراد بالای ۱۸ سال که به منظور گردش و تفریح قصد سفر به ایتالیا را دارند صادر می شود. متقاضیان بعد از دریافت وقت سفارت ایتالیا باید درخواست ویزای توریستی را دهند.

وقت ویزای دانشجویی ایتالیا: ایتالیا از لحاظ پذیرش دانشجویان به عنوان سومین کشور در دنیا به شمار می آید که برای این موضوع متقاضیان بسیار زیادی را به سمت خود جلب کرده است. لازمه ی تحصیل در ایتالیا تسلط بر زبان ایتالیایی یا انگلیسی می باشد.پیش از دادخواست ویزا و ارائه مدارک متقاضیان باید حتما از دانشگاه مورد نظر خود تاییدیه معتبر و کپی دریافت نمایند.

وقت ویزای تجاری ایتالیا: کشور ایتالیا شرایط بسیار خوبی را برای کار و تجارت ایجاد کرده است، از همین رو بسیاری از مردم ایران به منظور عقد قرارداد، انجام پروژه، شرکت در جلسات، کنفرانس ها و … به کشور ایتالیا سفر کنند. این متقاضیان باید حتما ویزای تجاری ایتالیا را دریافت نمایند که لازمه ی آن نیز دریافت وقت سفارت می باشد.

مدارک لازم برای اخذ وقت فوری دانشجویی سفارت ایتالیا

  • تمامی نمرات دوران تحصیل متقاضی
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • مدارک تاییدیه سلامت متقاضی
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • پرداخت هزینه های مربوط به دریافت ویزای ایتالیا
  • اصل گذرنامه
  • برگه تاییدیه متقاضی در یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزشی

جهت دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا نیز باید مانند دیگر ویزا ها از سفارت ایتالیا وقت گرفت، هزینه اخذ وقت فوری سفارت ایتالیا با وقت عادی سفارت ایتالیا متفاوت است. روند دریافت وقت فوری از طریق سایت های مربوط به سفارت انجام می شود که این فرآیند را کارشناسان و متخصصان با تجربه برعهده می گیرند.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران: تهران، خیابان نوفل لوشاتو پلاک ۶۸

آدرس کنسولگری سفارت ایتالیا: خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا، بنبست فرزان شرقی، پلاک۱۶

 

آیا این مطلب مفید بوده است ؟
[امتیاز: 1 میانگین: 5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.