راهنمای جامع خرید پاور بانک

در دنیای امروز که ابزارها و دستگاه های الکترونیکی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده اند، نیاز به یک منبع برق قابل اعتماد به طور فزاینده ای آشکار شده است. اینجاست که پاور بانک ها وارد عمل می شوند. پاور بانک‌ها که به عنوان شارژرهای قابل حمل نیز شناخته می‌شوند، دستگاه‌هایی با طراحی ویژه هستند که به شما امکان می‌دهند انرژی را ذخیره کرده و در مواقعی که به پریز برق دسترسی ندارید، از آن برای شارژ دستگاه‌های الکترونیکی خود استفاده کنید. پاوربانک ها با اندازه جمع و جور و راحتی خود در بین افرادی که به شدت به تلفن های هوشمند، تبلت ها، پخش کننده های قابل حمل و سایر ابزارهای الکترونیکی در طول روز متکی هستند، محبوبیت زیادی به دست آورده اند. در این مقاله، انواع مختلف پاوربانک های موجود در بازار را بررسی خواهیم کرد و اینکه چگونه می توانند نیازهای شارژ شما را برآورده کنند.

پاور بانک چیست و چگونه شارژ می شود؟

پاوربانک شامل یک باتری تخصصی است که در یک محفظه اختصاصی با مداری طراحی شده است که جریان برق را کنترل می کند. این شارژرهای قابل حمل شما را قادر می سازد تا انرژی را ذخیره کرده و سپس از آن برای شارژ دستگاه دیگری استفاده کنید. پاوربانک ها به طور فزاینده ای محبوب شده اند زیرا به افراد اجازه می دهند تا از ابزارهای خود در طول روز بدون نگرانی در مورد یافتن پریز برق برای شارژ آنها استفاده کنند.

تقریباً هر دستگاهی که می تواند از طریق USB شارژ شود، می تواند با پاوربانک استفاده شود. دوربین ها، بلندگوهای قابل حمل، GoPros، سیستم های GPS، پخش کننده های MP3، گوشی های هوشمند و حتی تبلت ها را می توان با استفاده از پاوربانک شارژ کرد. اساساً، هر دستگاهی که می تواند از طریق اتصال USB شارژ شود، می تواند با یک پاوربانک تغذیه شود. با این حال، ذکر این نکته ضروری است که خود پاوربانک ها نیز باید شارژ شوند.

پاور بانک ها معمولاً با نام های دیگری مانند شارژرهای قابل حمل، بانک باتری و ایستگاه های برق نیز شناخته می شوند.

انواع پاور بانک

پاوربانک ها به طور کلی به سه نوع اصلی تقسیم می شوند:

  1. پاوربانک های استاندارد: این پاوربانک ها در اندازه ها و ظرفیت های مختلفی تولید می شوند که آنها را برای شارژ بیشتر دستگاه های دیجیتال مناسب می کند. آنها طیف گسترده ای از گزینه ها را برای رفع نیازهای مختلف شارژ ارائه می دهند.
  2. پاوربانک های خورشیدی: این نوع پاوربانک مجهز به پنل های فتوولتائیک است که در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند باتری داخلی خود را شارژ کند. پاوربانک های خورشیدی از نظر سرعت شارژ سریع ترین نیستند، اما راه حلی برای شارژ پایدار به خصوص در محیط های بیرونی ارائه می دهند.
  3. پاور بانک های کیس موبایل: این نوع پاوربانک به صورت قاب محافظ برای گوشی های موبایل طراحی شده است. معمولاً برای مدل‌های گوشی خاص طراحی شده است و به دلیل طراحی باریک، تطبیق پذیری محدود و ظرفیت کمتری را ارائه می‌دهد.

چگونه یک پاور بانک را شارژ کنیم؟

پاور بانک ها دارای یک سوکت ورودی اختصاصی برای شارژ هستند. در حالی که می توان آنها را از طریق یک پورت USB در رایانه یا لپ تاپ شارژ کرد، اکثر پاور بانک ها با شارژر دیواری USB سریعتر شارژ می شوند. آنها معمولا یک سوکت micro USB یا mini USB برای ورودی و یک پورت USB با اندازه کامل برای خروجی دارند. در موارد نادر، یک پاوربانک ممکن است هر دو سوکت ورودی و خروجی داشته باشد، اما این یک ویژگی نادر است و نباید به عنوان استاندارد انتظار داشت. همیشه توصیه می شود برای شناسایی پورت ورودی به دفترچه راهنمای پاوربانک مراجعه کنید.

مدت زمان لازم برای شارژ کامل پاوربانک بسته به ظرفیت آن متفاوت است. به عنوان مثال، یک پاوربانک با ظرفیت ۱۵۰۰ میلی آمپر ساعت در مقایسه با دستگاهی با همان ظرفیت، تفاوت قابل توجهی در زمان شارژ نخواهد داشت. با افزایش ظرفیت پاوربانک ها، زمان شارژ نیز افزایش می یابد. اکثر پاوربانک‌ها دارای نشانگرهای LED هستند که سطح باتری را نشان می‌دهند و به کاربران اجازه می‌دهند پیشرفت شارژ را کنترل کرده و پس از رسیدن به ظرفیت کامل آن را جدا کنند. توصیه می شود پس از شارژ کامل پاوربانک را از برق بکشید یا از وصل نگه داشتن آن برای مدت طولانی در حالی که کاملاً شارژ شده است خودداری کنید.

میزان توان خروجی در پاوربانک

توان خروجی در پاوربانک میزان شارژ شدن دستگاه شما را تعیین می‌کند. بدیهی است که سرعت شارژ برای همه بسیار مهم است. به این دلیل که مطمئناً نمی‌خواهید دستگاه خود را به طور دائم به پاور‌بانک متصل نگه دارید تا بتوانید از آن استفاده کنید. استفاده از گوشی بدون در دست گرفتن یک بار اضافه مطمئنا لذت بیشتری به همراه دارد.

پاوربانک‌ها در حداکثر جریان الکتریکی خروجی متفاوت هستند که معمولاً با آمپر (A) اندازه‌گیری می‌شوند. استاندارد فعلی این صنعت برای پاوربانک ها ۲ آمپر است. با این حال در برخی از مدل‌ها حداکثر خروجی ۲.۴ آمپر دیده می‌شود و تا زمانی که دستگاه شما این مقدار از جریان را پشتیبانی کند، می‌توانند دستگاه شما را با حداکثر سرعت خود شارژ کنند.

اگر پاوربانک توانایی تولید جریان بیشتری را نسبت به نیاز دستگاه شما داشته باشد، معمولاً مشکلی برای دستگاه پیش نخواهد آمد. به این دلیل که دستگاه شما فقط مقداری که نیاز دارد را از طریق این گجت دریافت می‌کند. از طرف دیگر اگر پاوربانک توانایی تولید جریان مورد نیاز دستگاه شما را نداشته باشد، ممکن است دستگاه شما شارژ نشود یا روند شارژ دهی به آن بسیار کند شارژ شود.

خرید پاور بانک

وقتی در سفر هستید یا به تفریح رفته‌اید و گوشی و تبلت خود را به همراه دارید، در میان جنگل و دره زمانی که می‌خواهید از یک لحظه زیبا عکس بگیرید، ناگهان باطری شما تمام می‌شود! مطمئنا شما ناراحت و گیج و آزرده خاطر خواهید شد. به عنوان یک تاجر اگر در میان فعالیت‌های خود دچار چنین مشکلی شوید تمرکز روی کارتان را از دست خواهید داد و در موقعیت‌های نظیر اینها یک شارژر پرتابل و مسافرتی راهگشای مشکلات شما خواهد بود.
با توجه به اینها، حال می‌توانید نیاز خود به یک شارژر همراه، پرتابل و مسافرتی قابل اطمینان درک کنید!

بسیاری از افراد ممکن است در خرید شارژر همراه تردید داشته باشند و یا دچار اشتباه بشوند؛ در ادامه سعی خواهیم کرد نکاتی را جهت انتخاب صحیح بهترین پاور بانک بر اساس نیاز شما ارائه کنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده + سه =