روغن ماکادامیا

34

روغن ماکادامیا (یا روغن آجیل macadamia) روغن غیر فرار است که از آجیل درخت ماکادمیا که بومی استرالیا است، بدست می آید. روغن ماکادمیا گاهی در غذا به عنوان یک روغن سرخ کردنی یا سالاد استفاده می شود و در فرمولاسیون های آرایشی به عنوان یک نرم کننده بسیار رایج است. این روغن دارای ظاهر شفاف و روشن است.برخلاف روغن نارگیل، در دمای اتاق مایع است. روغن ماکادامیا غنی از اسید های چرب و پتاسیم است. و به دلیل داشتن اسید اولئیک بالا ماده ای عنصری محبوب در بین تولیدکنندگان لوازم آرایشی محسوب می شود.

روغن های خشکبار معمولا قوی ترین ها هستند، و در این میان روغن ماکادمیا نیز از غنی ترین آنهاست. اگر مو های خیلی خشک یا آسیب دیده دارید، از این روغن مانند ماسک مو و به صورت هفتگی روی موهایتان استفاده کنید. اگر موهای تان را با اتوی مو صاف می کنید پس از این کار، از این روغن استفاده کنید.

خواص روغن ماکادمیا

  • روغن آجیل ماکادامیا یک روغن سبک وزن است که بدون حس چرب شدن جذب پوست می شود.
  • این روغن حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع، از جمله اسید اولئیک (امگا ۹) بوده که بسیار مرطوب کننده، بازسازی کننده و نرم کننده پوست است.
  • این روغن همچنین دارای خواص ضد التهابی بسیار عالی برای پوست می باشد.
  • اسید اولئیک (امگا ۶) موجود در روغن آجیل ماکادامیا کمک می کند تا تابع مانع پوست را بازسازی کرده و باعث کاهش میزان آب شود.
  • روغن ماکادمیا حاوی اسید پالمیتولئیک (امگا ۷)، یک ضد میکروبی فعال است که به طور طبیعی در پوست جوان ظاهر می شود.
  • سطوح اسید پالمیتوئیک اسید (امگا ۷) در پوست ما با سن کاهش می یابد، که باعث ظهور خطوط ظریف، چین و چروک پوست می شود.
  • روغن ماکادمیا نشان داده است که علائم پیری را کند می کند و همچنین برای بهبود ظاهر زخم ها، آفتاب سوختگی و سایر تحریکات جزئی پوست مورد استفاده قرار گرفته است.
  • روغن آجیل ماکادمیا سرشار از فیتواسترول است. هنگامی که فیتواسترولها را بر پوست بمالید، نه تنها قابلیت جلوگیری از کاهش کلاژن را دارند بلکه میتوانند تولید کلاژن جدید را نیز تقویت کنند.

آیا این مطلبب مفید بود؟
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)
ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.