علل افت کاریابی ها

موسسه‌های کاریابی شرکت‌ها و دفاتر هستند که به‌صورت دولتی و یا خصوصی فعالیت دارند که نیازهای موردنظر کارفرماها و کارجوها را تأمین می‌سازند.

موسسه‌های کاریابی به دو گروه تقسیم می‌شوند:
۱) کاریابی سنتی
۲) کاریابی الکترونیکی

مؤسسه کاریابی سنتی یکی از روش‌های قدیمی برای کاریابی است در این روش کارجویان به‌صورت حضوری به این دفاتر و شرکت‌ها مراجعه و با پرداخت هزینه‌ای ثبت‌نام کرده و در ازای آن مؤسسه‌ها طبق رزومه کارجویان موقعیت‌های شغلی مناسب پیدا می‌کنند و پس از به‌کارگماری نیز بخشی از حقوق کارجویان به این مؤسسه‌ها تعلق می‌گیرد.
مؤسسه کاریابی الکترونیکی و یا آنلاین:
جهت ثبت‌نام در موسسه‌های کاریابی الکترونیکی نیاز به مراجعه حضوری نیست و کارفرمایان و هم کارجویان می‌توانند حتی با یک گوشی موبایل و بدون پرداخت هزینه ثبت‌نام بکنند و از مزایای آن استفاده نمایید.
کارجویان می‌توانند به‌صورت رایگان ثبت‌نام و رزومه خود را ثبت نمایند و موقعیت‌های شغلی را مشاهده نمایید و هم چنین از شرایط شغلی (وظایف، حقوق و…) مطلع شوند.
کارفرمایان می‌توانند رزومه کارجویان را مشاهده و هم چنین و نیروی انسانی موردنظر خود را انتخاب نمایند.
کاریابی‌هایی که به‌صورت الکترونیکی فعالیت دارند پل ارتباطی بین کارجو و کارفرما هستند و به‌نوعی می‌توان گفت این فاصله را کمتر کرده‌اند.

نحوه عملکرد کاریابی‌های الکترونیکی چگونه است؟
به هر نوع کاریابی و کارمندیابی که وابسته به اینترنت هستند از جمله کاریابی‌های الکترونیکی است. این خدمات از طریق شبکه‌های اجتماعی، ایمیل و سایت‌های کاریابی انجام می‌شود و گزینه‌های مختلفی را ور اختیار کارجویان و کارفرمایان قرار می‌دهند؛ اما بهترین روش همکاری با استفاده از موسسه‌های معتبر است؛ زیرا بسیار مطمئن‌تر و معتبرتر هستند.
همکاری با کاریابی‌های الکترونیکی چه برای کارجویان و چه برای کارفرمایان بهترین پیشنهاد است؛ زیرا مزایای زیادی برای هر دو گروه دارند از جمله مزایای این مؤسسه‌ها برای کارفرماها عبارت‌اند از:

شاید جالب باشد بخوانید :

دسترسی کارفرماها به بانک رزومه کارجویان و مشاهده مشخصات و سوابق آنها و بهترین آنها را انتخاب کنند

کاهش هزینه‌های جذب نیرو که با استفاده از خدمات این مؤسسه‌ها کارفرماها می‌توانند هزینه‌های خود را در مورد فرایند جذب نیرو به حداقل برسانند و در کمترین زمان ممکن و حتی کمترین انرژی نیروی موردنظر خود را پیدا کنند.

افزایش اعتبار و محبوبیت همکاری با موسسه‌های کاریابی الکترونیکی در میان کارجویان و متقاضیان. معمولاً شرکت‌هایی که با موسسه‌های کاریابی استفاده می‌کنند از این موضوع بهره‌مند می‌شوند. با داشتن آگهی مناسب و بروز و هم چنین شرح وظایف، حقوق و مزایا از جمله مواردی هستند که در این مورد بی‌تأثیر نیستند.

مزایای کاریابی‌های الکترونیکی برای کارجویان:
رایگان بودن خدمات از جمله مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد کارجویان بدون پرداخت هزینه‌ای شغل موردنظر خود را جست‌وجو کنند و یا حتی رزومه خود را به کارفرماها بفرستند و با کارفرماها در ارتباط باشند.
یکی از مزایای مهم دیگر کاریابی الکترونیکی موقعیت و فرصت‌های شغلی است. کارجویان می‌توانند روزانه آگهی‌های شغلی مختلفی را مشاهده و با بررسی شرایط سپس در خواست همکاری داشته باشند.
دریافت اعلان‌های رایگان از موقعیت‌های شغلی همم چنین کارجویان می‌توانند یا فیلترکردن موقعیت‌های شغلی و در یک حوزه مشخص اعلان‌های مربوطه را دریافت کرد.

نتیجه‌گیری:
موسسه‌های کاریابی به‌عنوان واسط بین کارفرما و کارجوها هستند و امروزه با گسترش سطح اینترنت این مؤسسه‌ها از حالت سنتی درآمده و به‌صورت الکترونیکی و آنلاین فعالیت می‌کنند و کارجویان و کارفرماها می‌توانند در کمترین زمان ممکن به خواسته موردنظر خود برسند. در حال حاضر کاریابی‌های الکترونیکی مختلفی در ایران وجود دارند و خدمات‌رسانی می‌کنند؛خدماتی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.