فریلنسری چیست؟معرفی ۷ شغل پردآمد در فریلنسری
انتخاب شغل در زندگی، به طور کلی یکی از مهمترین انتخاب ها است. اگر می خواهید کارتان را به صورت فریلنسری شروع کنید؛ بهتر است ابتدا با پردرآمدترین مشاغل فریلنسری آشنا شوید.
اما فریلنسر چه کسی است و به چه کسی فریلنسر گفته می شود؟پیش از آن که بدانیم پردرآمدترین مشاغل در این حوزه چه مشاغلی هستند،بهتر است ابتدا تعریف مختصر و خلاصه ای از یک فریلنسر در ذهن داشته باشیم.به طور ساده و خلاصه باید بگوییم که فریلنسر کسی است که به طور رسمی استخدام نمیشود و به صورت مستقل و پروژهای و معمولاً به شکل دورکاری فعالیت میکند.بنابراین فریلنسری برای انجام دادن آن دسته از کارهایی مناسب است که می توان آن ها را به صورت پروژه ای انجام داد و معمولا احتیاج به حضور فیزیکی در محیط کار ندارد،زیرا اغلب این پروژه ها را به صورت دورکاری و یا از طریق کار در منزل هم می توان انجام داد.اگرچه مشاغل فریلنسری بیشتر برای انجام پروژه ها به صورت دورکاری مورد استفاده قرار می گیرند،و به همین دلیل نمی توان به طور رسمی به عنوان یک فریلنسر استخدام شد،اما باید توجه داشت که تمام پروژه هایی که انجام می دهید در آینده به عنوان رزومه ی شما برای استخدام در شرکت ها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.امروزه با توجه به فراگیری و همگانی شدن اینترنت،بسیاری از پروژه های دورکاری در بستر آنلاین قابل دسترسی هستند و به همین دلیل اگر در کار خود مهارت و تجربه لازم را داشته باشید می توانید درآمد مناسبی از فریلنسری کسب کنید.هم چنین برای یافتن پروژه های فریلنسری می توان به سایت های استخدام و کاریابی آنلاین و سایت هایی که به طور اختصاصی در حوزه ی فریلنسری فعالیت می کنند،مراجعه کنید.
حال برویم و ببینیم که مشاغل پردآمد در حوزه فریلنسری چه مشاغلی هستند؟
آنچه در این مقاله میخوانید :
۱.تدریس خصوصی و فروش دوره های آموزشی
تدریس خصوصی به ویژه تدریس به صورت آموزش آنلاین،یا برگزاری دوره های آموزشی مجازی یکی از بهترین شغلهای پردرآمد فریلنسری است.انواع سمینارها،دوره های آموزشی(مانند فوتوشاپ،طراحی سایت و …)و کلاسهای مجازی برای رشتههای مختلف،گزینه ی بسیار خوبی برای کسب درآمد شما است.اگر شما هم در زمینه ای تخصص دارید؛ میتوانید به صورت یک معلم مجازی و مدرس اینترنتی فعالیت کنید،و یا فایل دوره های آموزشی خود را به متقاضیان و کارآموزان بفروشید.
برای این کار لازم است در یک حوزه ی آموزشی تخصص داشته باشید.سپس می توانید یک وب سایت برای کار و دوره های آموزشی خود طراحی کنید و یا حتی میتوانید از شبکههای اجتماعی و سایت های کاریابی آنلاین برای تبلیغ کار خود استفاده کنید.
۲.بازاریابی اینترنتی(آنلاین مارکتینگ)
بازاریابی اینترنتی یک نمونه دیگر از مشاغل فریلنسری پردرآمد است که اغلب با دیجیتال مارکتینگ اشتباه گرفته می شود.دیجتیال مارکتینگ همان گونه که از نام آن مشخص است،به مجموعه فرآیند های و روش هایی گفته می شود که برای فروش محصول به کار گرفته می شود،اما این فعالیت ها صرفا محدود به اینترنت و فضای آنلاین نمی شود.این صرفا یکی از روش های مورد استفاده در دیجیتال مارکتینگ است.به غیر از اینترنت،تلویزیون،تلفن همراه،و انواع روش های تبلیغاتی دیگر برای بازاریابی و فروش در دیجیتال مارکتینگ استفاده می شود.اما بازاریابی اینترنتی یا آنلاین مارکتینگ صرفا به روش های بازاریابی و فروش در اینترنت محدود می شود.در واقع آنلاین مارکتینگ،زیرمجموعه ای از دیجیتال مارکتینگ است که از وبسایت ها،وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی برای فروش و بازاریابی استفاده می کند.
اگر علاقهمند به بازاریابی اینترنتی هستید؛ این شغل، یکی از شغلهای پردرآمد فریلنسری است. همچنین این روزها شرکتهای زیادی به دنبال نیروی کار برای این شغل هستند.
۳.مدیر شبکه های اجتماعی(ادمین)
طی سال های گذشته، بسیاری شرکتها و موسسات و هم چنین بسیاری از سایت ها،نیاز به استخدام مدیر رسانه یا کارشناس شبکههای اجتماعی پیدا کردهاند. این افراد نقش مهمی در اجرای استراتژیهای بازاریابی یک سازمان ایفا میکنند و به همین دلیل از حقوق بالایی برخوردار هستند.هم چنین از مزیت های دیگر ادمینی این است که می توان به صورت پاره وقت به مدیریت شبکه های اجتماعی پرداخت،و همزمان شبکه های اجتماعی دو یا چند شرکت،موسسه،وبسایت و…را مدیریت کرد.
مدیر رسانهی اجتماعی باید با قوانین تولید محتوا و جزئیات انتشار مطالب در پلتفرم های اجتماعی آشنا باشد و بداند چه محتوایی برای مخاطبان جذاب است.البته این محتوا صرفاً شامل متن نیست و تولید محتوای بصری جذاب به ویژه در رسانه های تصویر محوری که امروزه مخاطبان بسیاری پیدا کرده اند، اهمیت ویژهای دارد.
این شغل برای کسانی که میتوانند همیشه آنلاین باشند و به خوبی با جامعهی هدف ارتباط برقرار کنند، بسیار مناسب است
۴.طراحی لوگو
اگر به حیطهی طراحی وارد شوید، گزینههای زیادی برای فریلنسری پیش رو دارید. گزینههایی مثل: طراحی لوگو، تصویرسازی،ساخت بنرهای تبلیغاتی و…
یکی از جذابترین شغلهای مرتبط با طراحی، لوگو دیزاینر یا طراح لوگو است. طراحی یک آرم یا لوگوی خوب برای هر تجارتی ضروری است. لوگو از آنجایی اهمیت دارد که هویت کسب و کار، خدمات یا محصولات یک شرکت را نشان میدهد و به خاطر همین اهمیت، این شغل جزو شغلهای پردرآمد فریلنسری است. یک لوگوی خوب میتواند باعث توسعهی تجارت محصول یک شرکت شود.با طراحی یک لوگو می توانید از یک تا پانزده میلیون تومان درآمد داشته باشید.
۵.طراحی وب سایت
یکی از مهمترین شغل های پر درآمد در دنیای فریلنسرها ، طراحی وبسایت است. منظور از طراحی وب، ساخت کامل یک وب سایت از طریق برنامهنویسی و طراحی بصری آن است.
پس علاوه بر هوش بصری که مهمترین فاکتور برای یک طراح وب است، دانش برنامهنویسی هم جزو مهارتهای اصلی یک طراح وب است.
۶.کارشناس سئو
یکی دیگر از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری، سئو و بهینه سازی سایت برای نمایش در موتورهای جست و جو است.بهینه سازی سایت، برای موتورهای جست و جو به خصوص گوگل مورد توجه است.
وظیفه ی کارشناس سئو این است که سایت مورد نظر را برای موتورهای جست و جو بهینه سازی کند به نحوی که در نتایج جست و جوی کاربران،صفحات سایت در نتایج اول گوگل دیده شود.
این شغل نیاز به درک خوبی از نحوه ی بهینه سازی برای موتورهای جستجو، تجزیه و تحلیل وب سایت و خلاقیت در نوشتن محتوای مؤثر برای جذب مخاطب دارد.
۷.طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری
در حوزه ی طراحی سایت و طراحی اپلیکیشین ها،طراحی رابط کاربری و همین طور طراحی تجربه کاربری از مشاغل جذاب و به نسبت جدید است.اما طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری چیست؟تجربه کاربری تلاش میکنند تا استفادهی مشتریان از سیستمهای پیچیده مانند وب سایتها و برنامههای رایانهای،را راحت تر و لذتبخش تر بسازند.در واقع طراح تجربه کاربری تلاش می کند شکاف بین محصول و کاربر انسانی را پر کند.اما طراحی رابط کاربری بیشتر به فضای بصری و طرح گرافیکی کار می پردازد.
برای مثال طراحی رنگ و شکل دکمه با طراح رابط کاربری است و طراح تجربه کاربری باید مکان مناسبی برای آن دکمه، با توجه به راحتی مخاطب انتخاب کند.البته با وجود تفاوت میان این دو،طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری مکمل یک دیگرند و بخشی از فرایند طراحی سایت به شمار می روند.