معرفی انواع کاشت ناخن
کاشت ناخن یکی از روش های زیبایی برای ناخن های خانوم ها است که امروزه بسیار متداول شده است . روش های مختلفی برای کاشت ناخن وجود دارد که ممکن است خانم ها را سردرگم کند . به همین دلیل امروز به معرفی انواع کاشت ناخن میپردازیم تا شما بتوانید با توجه به مواد استفاده شده و همچنین ظاهر هر کدام ، یک انتخاب خوب داشته باشید.
آنچه در این مقاله میخوانید :
۱- کاشت ناخن پودری
یکی از محبوب ترین روش های کاشت ناخن ، کاشت پودری است چرا که از لحاظ زیبایی و مقاومت رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است. در این روش در سر ناخن تیپ میچسبانند و آن را تا اندازه ی دلخواه کوتاه میکنند. سپس مواد زد قارچ را بر روی ناخن های شما میزنند . بعد از تمام شدن این کار، ناخن ها احتیاج به سوهان کاری دقیق و فراوان دارند.این روش مخصوص خانم هایی است که وقت و حوصله کافی برای رسیدگی ندارند.
۲- کاشت ناخن قالبی
میتوانیم بگوییم کاشت ناخن قالبی یکی از بی کیفیت ترین انواع کاشت است . این نوع کاشت مقداری ضخیم است و حالت طبیعی ندارد. همچنین احتمال هواگرفتن آن زیاد است و ماندگاری آن بسیار کم است . این ناخن برای کسانی مناسب است که میخواهند مدت کوتاهی از ناخن استفاده کنند.
بیشتر بخوانید : سوهان کشی ناخن در خانه
۳- کاشت ناخن ژله ای
یکی دیگر از انواع کاشت ، کاشت ناخن ژله ای است . این نوع از طبیعی ترین انواع کاشت محسوب میشود. در کاشت ناخن ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها میزنند و دست را می گذارند توی دستگاه یووی تا خشک شود. شیوه ی کاشت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری یکی است و فقط تفاوت در مواد آنهاست.
۴- کاشت ناخن میکس
همانطور که از اسمش معلوم است کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می دهید. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و داخل دستگاه یووی خشک می کنند. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.
۵- کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
در انواع کاشت ناخن به روش گیاهی یا فیبر بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود. مواد کاشت ناخن فیبر مانند مواد ژله ای بوده اما دارای فرمولاسیونی متفاوت از مواد کاشت ژله ای ناخن می باشد همچنین پس از هر مرحله، باید دست را درون دستگاه UV قرار داده و به روش معمول سوهان کشی انجام شود.
بیشتر بخوانید : مزایا و معایب کاشت ناخن
۶- کاشت ناخن با فرمر
فرمر یک وسیله با جنس کاغذی است که بر روی ناخن ها نصب می گردد و اجازه می دهد تا ناخن کار شما بتواند مواد را بر روی آن قرار داده و به ناخن شما شکل جدیدی بدهد. بر روی فرمر ها اندازه های مختلفی نیز تعبیه شده است که کمک می کند تا ناخن کار بسته به سلیقه شما اندازه ناخن هایتان را به سادگی تعیین کند. در این روش هم از ژل و هم از پودر های رنگی می توان استفاده کرد.
۷- کاشت ناخن دیپینگ
نوعی از کاشت که در آن از قلم استفاده نمی شود و برای انجام کار تنها از پودر و پرایمر استفاده می گردد. به این شکل که ابتدا بر روی ناخن پرایمر زده و سپس قسمتی از ناخن که می خواهیم به پودر آغشته گردد را داخل پودر کرده و خارج می کنیم و این مراحل را تکرار می کنیم تا به نتیجه نهایی برسیم. نکته مهم اینجاست که هر بار باید تا زمانیکه پرایمر خیس بوده و خشک نشده به سرعت ناخن را داخل پودر برده و خارج کنید. در آخر زمانیکه به ضخامت دلخواه رسیدیم شروع به سوهان کشی ناخن می کنیم.
امیدوارم توانسته باشیم به طور کامل در مورد انواع کاشن ناخن به شما توضیح دهیم . شما میتوانید برای آشنایی بیشتر با انواع کاشت ناخن و مواد استفاده شده در دوره های تخصصی کاشت و طراحی ناخن آموزشگاه قصر مانلی شرکت کنید.