نرم افزار حسابداری تولیدی

اهمیت به کارگیری نرم افزار حسابداری تولیدی

کاملا مشخص است امر هزینه یابی در شرکت های تولیدی و کارخانه ها بسیار حائز اهمیت است. با استفاده از یک  نرم افزار حسابداری تولیدی ساده می توان هزینه های خرید مواد اولیه، تجهیزات، حقوق پرسنل، قیمت گذاری بر روی محصول و بودجه ریزی برای پروژه سالیانه و غیره را شناسایی کرد.همچنین با استفاده از یک نرم افزارحسابداری تولیدی ساده می توان ورودی و خروجی انبار را کنترل و سود وزیان کالای تولید شده را تعیین کرد. با استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی جامع که طبق استانداردهای حسابداری برنامه نویسی شده است، می توان همه موارد ذکر شده را  تعیین کرد.

نرم افزار حسابداری تحت وب رایگان

هدف اصلی نرم افزار تولیدی و به طور کلی هدف از حسابداری تولیدی : محاسبه و تعیین سود و زیان بخش های تولیدی مختلف در بازه های زمانی متفاوت است. در واقع حسابداران با در نظر گرفتن معاملات تجاری مختلف صورت گرفته و بررسی خط های مختلف تولیدی، باید اطلاعات مربوط به سود و زیان را به دست آورند.

محاسبه سود و زیان بخش های تولیدی کار ساده ای نبوده و به مهارت های تجزیه و تحلیل بالایی نیاز دارد. در اینجاست که دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی می تواند کمک بزرگی برای حسابداران به حساب آمده و آنها را در انجام این وظیفه مهم کمک کند.

با استفاده از این  نرم افزار حسابداری ، مدیران مالی میتوانند تعداد کالاهای موجود و تعداد کالاهای به فروش رسیده را محاسبه کرده و از این طریق سود و زیان بخش های تولیدی را حساب کنند. حساب تولیدی برای تعیین کل هزینه های تولیدی با هزینه تعداد کالاهای تولید شده مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع هزینه ها در شرکت تولیدی

هزینه‌ها در شرکت‌های تولیدی به دو دسته تقسیم می شود: هزینه‌های تولیدی و هزینه‌های غیر تولیدی.
هزینه‌های تولیدی شامل: حقوق پرسنل و کارکنان، مواد اولیه، هزینه‌های حمل و نقل، خرید ماشین آلات، برق ، آب وگاز مصرفی و… است.
هزینه‌های غیر تولیدی به کلیه‌ی هزینه‌هایی گفته می‌شود که برای تداوم فعالیت‌های شرکت تولیدی لازم است و شامل هزینه‌ی تعمیرات، استهلاک ماشین آلات و فرآیند توزیع و فروش و… است.
حسابدار شرکت می تواند به وسیله بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی این هزینه‌ها را می بایست از همدیگر مجزا کند تا بتواند به مدیران شرکت دید جامع تری در رابطه با قیمت تمام شده کالا بدهد. مدیران شرکت معمولا با استفاده از اطلاعات حاصل شده از بخش قیمت تمام شده کالا، نسبت به امور مالی شرکت و فعالیت‌های که شرکت باید آن‌ها را در دستور کار خود قرار دهد، اشراف پیدا می کند. با تحلیل و بررسی قیمت تمام شده کالامی توان بر روی کلیه ی هزینه‌های شرکت برنامه‌ریزی کرد و طبیعی است که در صورتی که این بخش با خطایی همراه باشد، کل امور مالی  شرکت با نواقصی جدی روبه رو خواهد شد. به همین دلیل است که هر شرکت تولیدی به حسابداری خبره و مسلط به نرم ‌افزار حسابداری به خصوصی که متناسب  با نوع فعالیت شرکت باشد، نیازمند است.

هزینه تولید نیز شامل کل هزینه های مصرف شده در تبدیل مواد اولیه به کالاهای نهایی است که می تواند شامل هزینه مواد اولیه، هزینه های مستقیم و هزینه های سربار باشد. بنابراین همانطور که مشخص است هزینه های متفاوتی در حسابداری تولیدی وجود دارد که لازم است حسابدار تولیدی به خوبی با آنها آشنا بوده و به کمک بهره مندی و دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی ، آن ها را محاسبه و سامان بخشد.

دانلود رایگان نرم افزار حسابداری برای کارگاه تولیدی

انواع درآمد در شرکت تولیدی

راه های در آمد زایی برای یک شرکت تولیدی به دو طریق می باشد: راه عملیاتی و غیر عملیاتی.
درآمدهای عملیاتی از طریق فروش محصول به دست می آیند و در آمدهای غیر عملیاتی از طریق سودهای بانکی، خرید سهام کسب می شود.
اگر کارگاه ها یا شرکت های تولیدی بتوانند از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی برای امور حسابداری و مالی خود استفاده کنند، در اموری مانند محاسبه قیمت تمام شده کالا و محاسبه سود یا زیان شرکت موفق خواهند بود.
اولین مبحث اصلی که می توان در مورد حسابداری تولیدی در آن وارد شد دارایی های شرکت تولیدی است؛ هر آنچه که شرکت دارد چه از سرمایه گذار و چه از طلبکار.

انواع دارایی در شرکت تولیدی

به صورت کلی به تمام حقوق مالی که در اختیار شرکت قرار دارد، دارایی های شرکت گفته می شود. دارایی انواع گوناگونی دارد، ازجمله:
وجوه نقد: شامل پول نقد موجود در صندوق شرکت، وجه نقد در حساب بانکی شرکت
مطالبات( بدهکاران): شامل حساب بدهکاران، اسناد دریافتنی
مواد اولیه و ملزومات
اموال، اثاثیه و ساختمان

در کارگاه‌ های تولیدی، کمبود نقدینگی یا انباشته شدن و عدم استفاده مناسب و به موقع از وجوه نقد موجبات زیان و اخلال در چرخه تولید را فراهم می نماید؛ بنابراین در حسابداری تولیدی یک حسابدار کاربلد بایستی با مدیریت بودجه کارگاه در جهت استفاده مناسب از امکانات نقدینگی به تهیه و ارائه گزارش های مالی بپردازد تا از راکد ماندن وجوه نقد جلوگیری شود.
از طرفی دیگر از دسترسی همیشگی به وجوه نقد اطمینان حاصل شود تا از سرقت و اختلاس و سواستفاده های احتمالی جلوگیری به‌عمل آید. برای نظارت بیشتر بر حساب های شرکت میبایست مسئولیت دریافت و پرداخت پول از عمل ثبت و نگهداری مدارک و گزارش های مالی مجزا شود. تمام پرداختی های شرکت با تایید امضای مسئولان مربوط و بر اساس اسناد مثبته و تا حد امکان به وسیله صدور چک انجام شود. با کمک دانلود نرم افزار حسابداری تولیدی رایگان و بکار گیری آن میتوان ثبت، تحلیل و محاسبات را با دقت و سرعت عمل بیشتری به انجام رساند.
اگر  در یک کارگاه تولیدی لازم باشد که برای تعمیرات یک دستگاه تولیدی یا خرید مواد اولیه کارگاه، وام گرفته شود، طبق استاندارد حسابداری  در نرم افزار حسابداری اگر دارایی در حال استفاده باشد، بهره ی وام جزو هزینه‌های غیر تولیدی است و به قیمت تمام شده ی کالا اضافه نخواهد شد. ولی طبق شرایط خاصی که در استانداردهای حسابداری آمده است هنوز از دارایی استفاده نشده باشد، بهره آن به بهای تمام شده کالا اضافه می‌شود.

چرا باید از نرم افزار حسابداری تولیدی استفاده کنیم؟

به دلیل اهمیت محاسبه بهای تمام شده در یک فرآیند تولیدی، استفاده از یک نرم افزار حسابداری تولیدی ضروری به نظر می رسد. با استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی برای کارگاه های تولیدی می توان بر قیمت مواد اولیه، حقوق پرسنل  و کارگران و هزینه های سربار نظارت داشت. همچنین ارزیابی خطوط تولیدی، برنامه ریزی مالیاتی و پیش بینی بودجه از دیگر مشخصه های مهم بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی می باشد.
در نرم افزار حسابداری صنعتی می توان سند حسابداری، صورت مالی، صورت سود و زیان، صورت گردش نقدینگی و اظهارنامه مالیاتی را تنظیم کرد و روزانه گزارشات بخش انبار را به روز رسانی کرد. در این نرم افزار می توان انبارهای مواد اولیه، ضایعات و کالای نهایی را از یکدیگر تفکیک کرد. همچنین می توان هزینه های تولیدی و غیر تولیدی را در مراحل مختلف محاسبه کرد تا قیمت تمام شده کالا به سادگی توسط نرم افزار ارائه شود. صاحبان و مدیران کارگاه ها و شرکت های تولیدی با استناد به این صورت ها و گزارشات می توانند برنامه ریزی مالی دقیقی با کمترین ریسک انجام دهند و بر دوام چرخه تولید خود بیفزایند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.