همه چیز درمورد پمپ طبقاطی
پمپ کف چیست؟
الکتروپمپ های گریز از مرکز به پمپ هایی اطلاق می شود که در آنها سیال از طریق ملخ های متعددی که در طبقات بالایی قرار گرفته اند به حرکت در می آید.
این پمپ کفی به عنوان پمپ های چند طبقه و چند پروانه یا فشار قوی نیز معرفی می شود.
پمپ کف از یک محور تشکیل شده است که محور اصلی یا محور اصلی پمپ است که پروانه ها و کاسه ها یا دیفیوزرها را در یک محور قرار می دهد.
هنگامی که سیال وارد پروانه و دیفیوزر پروانه در محفظه پمپ می شود، فشار افزایش می یابد و با حرکت سیال به سمت جلو و بالاتر و بالاتر رفتن به پروانه، فشار افزایش می یابد و سیال به سمت خروجی پمپ هدایت می شود، اما نکته اصلی عدم تغییر در نرخ جریان است. پمپ است. سرعت الکتروموتور در پمپ کف ثابت است.
انواع الکتروپمپ های کف:
پمپ های طبقه بندی شده الکتریکی عمدتاً به صورت پمپ های طبقه بندی شده عمودی و پمپ های طبقه بندی افقی تولید و ارائه می شوند.
در نوع پمپ کف افقی که به پمپ کفی ایستاده نیز معروف است به دلیل حجم کم و قرارگیری فشرده در محل نصب پمپ کاربردهای زیادی نسبت به الکتروپمپ کف افقی دارد اما کف افقی پمپ الکتریکی در مکان هایی که محدودیت ارتفاع دارند استفاده می شود. زیاد استفاده می شود.
مشخصات فنی پمپ کف عمودی:
پمپ کف عمودی به صورت عمودی نصب می شود و کاملا قابل حمل است و فضای کمی را اشغال می کند و همانطور که مشاهده می کنید از یک موتور الکتریکی و یک مجموعه پمپ شامل پروانه ها و دیفیوزرها و اتصالات ورودی و خروجی تشکیل شده است که در هنگام سیال تشکیل می شود. وارد می شود پس از عبور از پروانه، فشار افزایش می یابد
مزایا و ویژگی های پمپ کف:
یکی از مزایای پمپ کفی افقی و پمپ کفی عمودی افزایش فشار ناشی از کارکرد پمپ می باشد و همچنین می توان به کوچک بودن و کم صدا بودن این پمپ اشاره کرد اما مدت زمان تعمیر و تعمیرات اساسی این انواع پمپ ها باید کوتاه و دوره زمانی کمتر باشد. و همچنین سیال نباید حاوی ذرات معلق باشد زیرا باعث آسیب جدی به پمپ می شود.
در نهایت پمپ کف افقی و پمپ کف عمودی به دلیل فشار زیاد نباید خشک و بدون سیال کار کند.
مشخصات فنی پمپ کف چیست؟
فشار کاری بالا تا ۳۰ بار
دبی بالای پمپ تا ۴۵ تا ۵۰ متر مکعب در ساعت
مصرف برق ۴۵ تا ۵۵ کیلو وات
اندازه ورودی و خروجی از یک اینچ تا ۳ اینچ
بدنه پمپ از فولاد و چدن ساخته شده است
پروانه پمپ فولادی و چدنی
شفت پمپ فولادی
بوش سرامیکی برای کنترل چرخش شفت
دیفیوزرها برای هدایت جریان شعاعی
پایه فولادی و چدنی
کاربرد کف پمپ در صنعت چیست؟
پمپ کف عمودی و پمپ کف افقی در اکثر صنایعی که برای عبور و جابجایی سیال به خصوص آب به فشار بالا نیاز دارند استفاده می شود، از جمله:
صنایع نمک زدایی صنعتی
تصفیه صنایع آب
تغذیه دیگ بخار
بویلرها و صنایع مرتبط با سیستم ترمودینامیکی
صنایع نفت و گاز و پتروشیمی
صنایع تولید اسید و باز
پالایشگاه ها
آب و فاضلاب
برج های مسکونی
مسکن مهر
آسمان خراش ها
مارک ها و مدل های موجود در پمپ های کفی:
سازندگان الکتروپمپ های طبقه بندی شده افقی و الکتروپمپ های طبقه بندی شده عمودی برای سیالات متحرک که به پمپ های فشار قوی نیز معروف هستند به شرح زیر می باشند:
پمپ کفپوش پنتاکس
پمپ کفپوش LOWARA
پمپ کفپوش GRUNDFOS
پمپ کفی PUMPIRAN
پمپ کفپوش EBARA
پمپ کف KSB
پمپ کف دنده ای
پمپ کف CNP
پمپ کف LEO
پمپ کف دب DAB
سایر پمپ کف SAER
تعمیر و نگهداری پمپ کف:
از آنجایی که تعمیر پمپ به خصوص پمپ کف عمودی و پمپ کف افقی نیاز به متخصص مجرب دارد و با توجه به وجود چند پروانه و کاسه پروانه در داخل شفت و هسته اصلی پمپ، تعمیر و نگهداری آن می باشد. بسیار حساس است و نیازی به مراجعه به نمایندگی نیست. و خدمات پس از فروش پمپ کفپوش خسارات جبران ناپذیری را متحمل مصرف کننده می شود.
پس از تعمیر و مونتاژ پروانه های داخل شفت مرکزی به دلیل عدم تلرانس های در نظر گرفته شده توسط سازنده، متاسفانه پس از راه اندازی پمپ بلافاصله نشتی از قسمت مکانیکی ایجاد می شود و باعث آسیب به بوش سرامیکی و تعمیرات کاسه و سرامیک می شود. بوشینگ پمپ .