همه چیز در مورد پژو ۲۰۶ تیپ ۵

خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۵ از سال ۱۳۸۲ توسط ایرانخودرو عرضه شده است و کامل ترین تیپ دنده دستی پژو ۲۰۶ محسوب می شود. ۲۰۶ تیپ ۵ از موتور TU5 بهره می برد که ۱.۶ لیتر، ۱۶ سوپاپ و ۴ سیلندر و قدرتی معادل ۱۰۵ اسب بخار تولید می کند.

دوره های مختلف تولید ۲۰۶ تیپ ۵:

– ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵

– ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۱

– ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹

 

نمای ظاهری ۲۰۶ تیپ ۵

 

۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵:
تیپ۵ های شاخت این بازه زمانی تا درصد بالایی شامل قطعات فرانسوی هستند؛ در آن دوره حتی لاستیک زیر خودرو های تحویلی از برند میشلن بود که یکی از سرشناس ترین برند های ساخت تایر در دنیاست.
تیپ ۵ های تولید شده در این دوره با ECU (کامپیوتر مرکزی خودرو) ME7.4.4 و دریچه گاز برقی بوش تولید شدند.همین موضوع است که باعث شده تیپ ۵ های این دوره پرشتاب تر و البته کمی پر مصرف تر از مابقی دوره ها باشند.

۱۳۸۶ تا ۱۳۹۱:
در این دوره ECU های ME7.4.5 جای ME7.4.4 را گرفتند. مصرف سوخت پایین تر و تولید آلایندگی کمتر شد و البته کاهش جزیی شتاب و گشتاور در این مدل ها نسبت به تولیدات دوره قبل اتفاق افتاد. در این دوره داخلی سازی قطعات کم کم شروع شد و اجزایی از خودرو مثل صندلی ها، موکت ها، رودری ها، چراغ ها و …. ساخت داخل شدند؛ البته قطعات فنی و الکتریکی اصلی خودرو همچنان اصالت خود را حفظ کردند.

 

۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹:

سر انجام در دی ماه سال ۱۳۹۱ پژو ۲۰۶ تیپ ۵ رسما ایرانیزه شده و بسیار از قطعات تولید چین، هند و ایران بر روی تیپ ۵ قرار گرفتند.
گیربکس ۲۰۶ های ایرانیزه با دوره های قبلی تفاوت دارد. در آن از گیرکس بی ای ۱ (مشترک با پژو ۴۰۵) استفاده شده است که البته استاندارد پژو را دریافت کرده، اما به سبب تضعیف آلیاژ و مونتاژ قطعات مشکللاتی از قبیل سوختن زود هنگام صفحه کلاچ و افت توان، بد جا رفتن مقطعی بعضی دنده ها و ایجاد تقه در حین درگیری صفحه و فلایویل در ایرانیزه ها محسوس است.
سیستم برق یکپارچه (ECO MUX) جای سیستم برق مولتی پلکس را گرفت و تغییراتی جزیی در سیستم هیدرولیک فرمان صورت گرفت
ECU مورد استفاده در ایرانیزه ها اکثرا کنتینانتال هستند ولی در برخی موارد ECU و دریچه گاز بوش هم دیده شده است.

 

کامپیوتر ۲۰۶

 

دریچه گاز پژو ۲۰۶ تیپ ۵

 

کد کلاس های پژو ۲۰۶ تیپ ۵:

کلاس ۲۶۸۱۵
کلاس ۲۶۸۱۸
کلاس ۲۶۸۱۹
کلاس ۲۶۸۲۰
کلاس ۲۶۸۲۱
کلاس ۲۶۸۲۲

آپشن های ۲۰۶ تیپ ۵

 

مشخصات ۲۰۶ تیپ ۵

از امکانات رفاهی برجسته ۲۰۶ تیپ ۵ می توان به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دیجیتال، تنظیم برقی آیینه های جانبی، ۴ شیشه بالابر برقی، ۲ کیسه هوا برای راننده و سرنشین، نشانگر دما هوای بیرون خودرو، ترمز ضدقفل ABS و سیستم توزیع نیروی ترمز EBD اشاره کرد. پژو ۲۰۶ تیپ ۵ تا سال ۱۳۹۸ با ترمز ۴ چرخ دیسک عرضه می شد؛ تا آنکه در سال ۹۸ ایران خودرو اقدام به حذف سنسور دنده عقب و CDخور سیستم صوتی نمود و در کنار آن ترمز های کاسه ای را جایگزین ترمز دیسکی عقب کرد که اقدامی نابخردانه و دارای تاثیر محسوس در کاهش توانایی ترمزگیری این خودرو شد.

سرانجام در سال ۱۳۹۹، تولید پژو ۲۰۶ تیپ ۵ متوقف شد و این خودرو از سبد محصولات ایرانخودرو حذف شد.

شتاب پژو ۲۰۶ تیپ۵ ایرانیزه توسط Car.ir مورد بررسی قرار گرفته است و شما میتوانید ویدیو آن را در کارلانچ تماشا کنید.

 

مزایا و معایب پزو ۲۰۶ تیپ ۵

از مزایای ۲۰۶ تیپ ۵ به موارد زیر میتوان اشاره کرد:

۱- فراوانی قطعات یدکی

۲- مصرف سوخت پایین

از معایب پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نیز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- کیفیت پایین ساخت

۲- حذف امکانات رفاهی و ایمنی خودرو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه − هشت =