چطوری از فروشنده ها تخفیف بگیریم؟

 

یکی از ترفندهای خرید و فروش در بازار و در میان مردم این است که چانه زدن یا همان تخفیف گرفتن را به خوبی اجرا کنیم. این روشی است که برای هر کسی یک روزی به درد می خورد. فروشنده می خواهد محصولات و خدماتش را گرانتر به مشتری بفروشد و مشتری هم می خواهد آن را ارزان تر بخرد و طوری باشد که نه سیخ بسوزد و نه کباب.

برای مشتری فرقی نمی کند که یک محصول را ۱۰۰۰ تومان بخرد یا ۱۰۰ میلیون تومان، بالاخره بر حسب ارزشی که این محصول دارد مایل است که از فروشنده تخفیف بگیرد و به نوعی در میان تمام مردم این نمونه تخفیف گرفتن رواج پیدا کرده است.

هر چه قدر در چانه زدن و تخفیف گرفتن مهارت بیشتری داشته باشید به طبع پول کمتری را برای محصول یا خدمات مورد نظر پرداخت خواهید کرد اما اگر نتوانید این مهارت را به خوبی اجرا کنید قطعاً سود بیشتر را فروشنده کسب خواهد کرد.

تیم کافه نیاز در این مقاله مایل است ۴ روش تخفیف گرفتن را به شما بیاموزد که با کمی تمرین به راحتی می توانید تخفیف های زیادی را نصیب خودتان کنید.

با ما همراه باشید ….

روش اول: به فروشنده بفهمانید که قیمت برای شما مهم است

اکثر فروشنده ها وقتی یک خریدار خیلی خوشتیپ با لباس هایی نو نوار و اتو کشیده را در مغازه شان می بینند به خودشان می گویند: این خودشه، باید جنس هامو به این بفروشم. حتی اگر جنس هایی بُنجل با بدترین کیفیت را داشته باشد سعی می کند با بالاترین قیمت به این اشخاص بفروشند به خاطر اینکه فکر می کنند این اشخاص روی پول راه می روند اما این از نظر مشتری مداری کاری اشتباه است.

اما در آن سود حتی اشخاص خوشتیپ، با کلاس و ثروتمند هم قیمت اجناس برایشان مهم است و دوست ندارند محصولات بی کیفیت یا حتی با کیفیت که ارزش زیادی دارد را به بهایی گزاف خریداری کنند. پس سعی کنید در این طور مواقع حتماً بر سر قیمت چانه بزنید و بیشترین تخفیف را دریافت کنید.

برای اینکه موفقیت بیشتری را در این طور مواقع به هنگام تخفیف گرفتن به دست بیاورید سعی کنید به عنوان یک خریدار اولین پیشنهاد خرید را شما بدهید. به طور مثال اگر قیمت یک شلوار ۸۰ هزار تومان است به فروشنده بگویید این شلوار بیشتر از ۵۰ هزار تومان ارزش ندارد و من این قیمت را میخرم. وقتی فروشنده این جواب را از شما بشنود برای اینکه مشتری خودش را از دست ندهد مجبور است مقدار سودی که نصیب خودش می شود را کمتر کند و با شما بر سر قیمت فروش کنار بیاید.

روش دوم: مراقب قیمت های غیر معمولی باشید

فروشنده ها تکنیک ها، شگردها و ترفندهای زیادی را به کار می برند تا بتوانند محصولاتشان را به بهترین قیمت و با حاشیه سودی زیاد به خریداران و مشتریان خود بفروشند. یکی از این شگردها استفاده از قیمت های غیر معمولی است که بیشتر به خاطر این است که بتوانند همان عدد غیر معمولی را به دیگران تخفیف بدهند.

به طور مثال یک گوشی تلفن همراه با قیمت ۲ میلیون و دویست و یازده هزار تومان را در نظر بگیرید. خریدار به خودش می گوید: این چه قیمتیه، یه باره دو میلیون و دویست قیمت بزن که رُند باشه. بعد جالب اینجاست که وقتی بر سر قیمت با هم چانه می زنید همان ۱۱ هزار تومان را به شما تخفیف می دهد و شما هم کلی خوشحال می شوید در صورتی که حاشیه سود این گوشی خیلی بیشتر از این حرف هاست.

اما برای اینکه شما بیشتر از این ها تخفیف بگیرید به جای اینکه آن قیمت غیر معمولی را در نظر بگیرید سعی کنید بگویید: ارزش این موبایل کمتر از این حرف هاست و من دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومن بیشتر نمیخرم. با این کار شما به فروشنده فهمانده اید که از وی تخفیف ۶۱ هزار تومانی درخواست کرده اید و مایلید این محصول را با یک قیمت رُندتر خریداری کنید.

حالا یا فروشنده مثل مثال قبلی مجبور است این رقم پیشنهادی شما را قبول کند و یا حداقل به گونه ای تخفیف بدهد که شما راضی باشید.

روش سوم: بازیگری را چاشنی تخفیف گرفتن کنید

بعضی مواقع باید یک مقدار بازیگری را چاشنی خریدتان کنید و در هنگام تخفیف گرفتن از این ترفند استفاده کنید. به طور مثال اگر از یک کت و شلوار خوشتان آمده است اما در توان مالی شما نیست که این کت و شلوار را خریداری کنید خیلی راحت بگویید: خیلی ازش خوشم اومده اما حیف، این کت و شلواره قیمتش خیلی بالاست و من توان خرید اینو ندارم. این جمله را طوری بگویید که انگار از خرید کردن منصرف شدید.

فروشنده به محض اینکه این جمله را بشنود سریع می گوید: چقدر حاضرید براش هزینه پرداخت کنید؟ یا ممکن هست بگوید: اگه ازش خوشتون اومده سر قیمت با هم صلاح میریم. اینجاست که شما می توانید قیمت نهایی خودتان را خیلی پایین تر از قیمت اصلی ارائه دهید. فروشنده یا قبول می کند یا نه. اگر قبول کرد که چه عالی اما اگر قبول نکرد دوباره از همان ترفند استفاده کنید و قیمت آخر خودتان را بیان کنید.

این موردی که ارائه کردیم همیشه هم جوابگو نیست اما به هر حال یک ترفند به خصوص است که در اکثر مواقع می تواند بهترین محصول با بهترین قیمت را نصیب شما کند.

روش چهارم: مغازه ی شما چقدر گرون فروش هست

یکی از ترفندها و روش هایی که خیلی جوابگو هست ترفند مغازه ی گرون فروش هست. به طور مثال اگر یک کت و شلوار چشمتان را گرفته و مایلید آن را خریداری کنید فوراً به فروشنده نگویید: وای چه کت و شلوار گرونی. به جای آن سعی کنید بگویید: چقدر مغازه ی شما گرون میده، همین کت و شلوار رو چند تا فروشگاه اون ور تر ارزونتر از این میده. شما خیلی گرون میدید.

این ترفند در اکثر مواقع جوابگو هست و همان محصولی را که مایلید با همین روش به راحتی می توانید خریداری کنید. اما سعی کنید که بر عکس جواب ندهد. در برخی موارد فروشنده می گوید: اشکالی نداره هر جا میدونی ارزونتر میده برید همون جا بخرید.

سخن آخر

در هر صورتی که شما از فروشنده تخفیف های زیادی دریافت کنید باز هم فروشنده سود خودش را دریافت خواهد کرد و هیچ فروشنده ای به ضرر خودش کار نمی کند حتی اگر یک ریال سود گیرش بیاید. به هر حال این تکنیک ها و ترفندهایی که ارائه شد می تواند راهگشایی باشد تا بتوانید تخفیف های بیشتری را دریافت کنید.

منبع: سایت تبلیغاتی کافه نیاز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شش + 4 =