چگونگی تمیز کردن و تعمیر مقدماتی ماشین ظرف شوئی

ممکن است در تصور ما این موضوع نباشد که ماشین ظرف شوئی نیاز به تمیز کردن یا سرویس منظم دارد. در این مطلب از سایت خدماتی پین ورک قصد داریم شما را در ابتدا با روش های تمیز کردن ماشین ظرف شوئی و سپس روش های ساده¬ی تعمیر، سرویس و نگهداری از آن آشنا کنیم.
۱: : تمیز کردن کامل ماشین ظرف شوئی
شما می توانید به وسیله پر کردن سینک¬تان از آب و افزودن دو لیوان سرکه به آن، تمام تجهیزات و قطعات داخلی ماشین ظرف شوئی تان را تمیز کنید، سپس تمامی طبقه ها و جا ظرفی ها را در سینک قرار داده و بگذارید کمی بماند و دستمال بکشید. اگر روی پره های آب پاش، غذا یا آلودگی باقی ماند، می توانید آنرا بوسیله یک خلال دندان به راحتی جدا کنید. ما در یک مقاله کامل به روش های پاک کردن ماشین ظرف شوئی پرداخته ایم. در انتها توجه داشته باشید که تمامی سوراخ های پره های آب پاش باید تمیز ، باز و فاقد هر آلودگی باشند. حواستان باشد تمامی جداره ها، شیارها و دیواره های ماشین ظرف شوئی را پاک کنید. در هنگام شست و شو از سرکه یا شوینده های ملایم استفاده کنید و در انتها تمامی قطعات را با دقت سر جای خودشان باز گردانید.
تعمیرات لوازم منزل
۲: کف ماشین ظرف شوئی را برای شروع تمیز کاری و نگهداری از آن باز کنید. پس از برداشتن کف، دقت کنید که هیترهای ماشین ظرف شوئی، داغ نباشند.

حواستان باشد پیچ ها و قطعاتی را که جدا کرده اید به دقت کنار بگذارید تا پس از طی کردن مراحل تعمیر و نگهداری ماشین ظرف شوئی، بتوانید آنها را دوباره به درستی به جای خود بازگردانید. میتوانید از مراحل باز کردن قطعات عکس بگیرید تا هنگام نصب مجدد کارتان راحت تر باشد!

شما می توانید برای تمیزی بیشتر از یک مسواک کهنه استفاده کنید. پس از تمیز کردن فیلتر همانگونه که آنرا باز کردید، دوباره به جای خود باز گردانید و در هنگام بستن پیچ ها، از فشار زیاد خودداری کنید.

۳: روش های نگهداری و سرویس ساده ماشین ظرف شوئی در منزل
در صورتی که از ماشین ظرف شوئی تان به صورت مستمر استفاده نمی کنید بهتر است هر چند وقت یک بار، آن را بصورت خالی و در کوتاه ترین حالت شستشو روشن کنید. قبل از هر چیز لوله تخلیه را به وسیله آب گرم (ترجیحا ۵۰ درجه) به صورت کامل پاک کرده و از خالی بودن آن از هر نوع جرمی مطمئن شوید. پس از لوله تخلیه، به سراغ مخزن جمع آوری خرده غذاها بروید و آن را نیز به صورت کامل تمیز کنید. شست و شوی ماشین ظرف شوئی به وسیله سرکه یا محلول جوش شیرین، می تواند از بسیاری از آسیب هایی که بعلت وجود جرم ایجاد می شوند، پیشگیری کند.

یکی از نکات بسیار مهم در نگهداری از ماشین ظرف شوئی، تمیز کردن جداره های آن با شوینده های فوق العاده ملایم است. بسیاری از آسیب هایی که به ماشین ظرف شوئی وارد می شود، در اثر پاک کردن ماشین ظرف شوئی (دیواره های داخلی – بیرونی و پنل) با مواد شوینده ی شیمیایی قوی است. در هنگام تمیز کردن و سرویس ماشین ظرف شوئی، حتما از پارچه های نرم استفاده کنید.

اگر بر روی ظروف خود پس از شستشو با ماشین ظرف شوئی لکه های آب می بینید، قطعا مشکل از نوع شوینده و یا هیترهای ماشین ظرف شوئی شماست. پس از باز کردن کف ماشین ظرف شوئی از اتصال صحیح هیترها و همچنین فاقد جرم بودن آنها، اطمینان حاصل کنید. ضمنا شما می توانید هر چند وقت یک بار و در صورت عدم رضایت از میزان تمیزی ظروف و براق بودن آنها، مایع و یا قرص شست و شویتان را تغییر دهید.
یکی دیگر از نکات بسیار پر اهمیت در کارکرد صحیح ماشین ظرف شوئی و همچنین سرویس، تعمیرات و نگهداری آن توجه به پره های آبکشی است. توجه داشته باشید برای اینکه یک ماشین ظرف شوئی کاربردی و سالم داشته باشید، حداقل ماهیانه یک بار از روش های نگهداری ای که به آن اشاره کردیم، استفاده کنید.
به شما توصیه می کنیم حتما و قبل از هر اقدامی دفترچه راهنمای ماشین ظرف شوئی خود را به صورت کامل مطالعه کنید تا از روش های عیب یابی و تعمیر و نگهداری آن، آگاه شوید.
ضمنا در صورتی که پس از اجرای این چند عمل ساده، موفق به عیب یابی و رفع خرابی ماشین ظرف شوئی خود نشدید، به شما توصیه می کنیم حتما از یک تعمیرکار حرفه ای و متخصص در این زمینه کمک بگیرید. بسیاری از آنها با تعرفه و اجرت مناسب می توانند ماشین ظرف شوئی شما را خیلی سریع و در منزل تعمیر کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

19 + 8 =