کاشت میلگرد
امروزه در بسیاری ازساختمان سازی ها برای مقاومت و مقاوم سازی سازه های بتنی خود از کاشت میلگرد استفاده می کنند. زیرا یکی از تحولات کاشت میلگرد این است که می توان بتن سازه قدیم را به جدید اتصال داد و همچنین اتصال اجزا و سازه های فولادی به سازه های بتنی با این کار امکان پذیر می باشد.
در کاشت آرماتور از چسب های مخصوص این کار استفاده می شود که کیفیت آنها از لحاظ شیمیایی و مواد به کار رفته در آن مورد بحث می باشد که امروزه توسط شرکت های مختلف تولید می شوند.
آنچه در این مقاله میخوانید :
نحوه کاشت میلگرد :
برای کاشت میلگرد با استفاده از دستگاه کرگیری سوراخ هایی به قطر و عمق مناسب ایجاد می کنند و پس از شستشو و تمیزکاری تزریق و اعمال چسب به وسیله ی گان کار نصب آرماتور صورت میگیرد.
کاشت میلگرد در ستون می تواند برای اتصال تیر بتنی به ستون ، کاشت میلگرد در ستون و … انجام شود.
کاربردهای کاشت میلگرد در بتن :
تقویت فونداسیون و ستون ها در سازه های بتنی
افزودن بخش های جدید مانند دیوار برشی ، تیر و ستون
نصب صفحات فلزی برای اجرای نما در سازه
نصب صفحات اتصال برای ساخت تیر یا ستون جدید
کاشت میلگرد در فونداسیون :
از کاشت میلگرد در فونداسیون برای یکپارچه سازی فونداسیون ، اصلاح ابعاد در یک یا چند وجه ، افزایش ارتفاع و مقاومت فونداسیون و … استفاده می شود. این سوراخ کاری برای کاشت به وسیله دریل انجام می شود که مطمئن ترین وسیله می باشد زیرا دستگاه کرگیر ممکن است به آرماتور موجود در فونداسیون آسیب وارد کند.
قبل از تمامی این کارها باید محاسبات انجام شود تا قطر و عمق سوراخ ، قطر میلگرد و روش سوراخ کاری فونداسیون مشخص گردد.
کاشت میلگرد در ستون :
مهم ترین مورد در کاشت میلگرد در ستون در نظر داشتن فاصله بین میلگردها و موقعیت قرارگیری خاموت می باشد. پس قرارگیری آرماتور در ستون بسیار اهمیت دارد. اگر شما ستون ها را در ساختمان به درستی اجرا کنید هزینه های کمتری را متحمل خواهید شد.
شرکت مقاوم سازی آرین تیس تمامی قوانین و مقررات مربوط به کاشت میلگرد و مقاوم سازی ساختمان ها را انجام می دهد .