کاملترین مرجع افزایش بازدید سایت در سال ۲۰۱۹ (قسمت سوم)
آنچه در این مقاله میخوانید :
روش ۴۴: در ایمیل هایی که برای مخاطبین ارسال می کنید از امضاء استفاده کنید
یکی از مهمترین بخش ها برای جذب بازدید کننده این است که در ایمیل های ارسالی از یک امضاء ساده که به قسمت های مختلف سایت تان لینک داده شده است استفاده کنید. این امضاء می تواند لینک به قسمت های مختلف سایت باشد و یا توضیحاتی مربوط به محصولات و خدمات و در نهایت لینک به صفحه ی اصلی سایت.
اگر مطالبی که از طریق ایمیل ارسال می کنید از ارزش بالایی برخوردار باشد مطمئن باشید که ایمیل های شما در میان مخاطبین دست به دست می چرخد و همین باعث می شود تا مخاطبین و بازدید کننده های زیادی را به دست بیاورید.
روش ۴۵: سایت تان را به صورت واکنش گرا یا ریسپانسیو طراحی کنید
یکی از نکاتی که گوگل خیلی به آن تأکید داشته و از اهمیت زیادی هم برای وی برخوردار است، واکنش گرا یا ریسپانسیو بودن سایت برای تمام صفحات گوشی های مختلف، تبلت، کامپیوتر و لپ تاپ است. این یعنی زمانی که کاربر، سایت شما را در گوشی خودش باز می کند به اندازه صفحه نمایش گوشی وی باشد تا بتواند تمام گزینه ها را به صورت کامل ببیند و احتیاجی به بزرگنمایی و زوم کردن آن نداشته باشد و اگر روی کامپیوتر باز کرد به اندازه ی صفحه نمایش کامپیوتر یا لپ تاپ باشد.
این مورد از نظر گوگل خیلی روی سئو سایت تأثیر دارد و هر چه این واکنش گرا بودن سایت تان روی مشتری تأثیر بیشتری بگذارد در رتبه بندی نتایج گوگل تأثیر بیشتری هم خواهد گذاشت و هر چه رتبه بندی سایت بهتر شود به طبع بازدید کننده و ترافیک بیشتری هم نصیبتان خواهد شد.
روش ۴۶: از اینفوگرافیک برای افزایش ترافیک استفاده کنید
اینفوگرافیک در اصل تصاویری هستند که همه ی مضمون یک متن یا مقاله را در اختیار کاربران قرار می دهند و آنقدر در کاربران تأثیر می گذارد که درک کردنش برای مخاطب خیلی راحت تر خواهد بود. این نوع تصاویر با کلیه ی مضمونی که دارند به راحتی قابل اشتراک گذاری هستند و چه بهتر که لینک سایت تان را هم در این تصاویر قرار دهید تا مخاطبین به راحتی بتوانند به سایت شما مراجعه کنند.
هر چه اینفوگرافیک هایی که می سازید جذاب تر باشند به طبع تعداد اشتراک گذاری آنها در سایت ها و شبکه های اجتماعی هم بیشتر و بیشتر خواهد بود و این می تواند تعداد بازدید کننده ها و ترافیکی که به سایت شما روانه می شود را بیشتر و بیشتر کند.
روش ۴۷: محتواهای تولید شده را به ویدیو تبدیل کنید
این تکنیک یکی از روش هایی است که خیلی ها از آن استفاده می کنند و در کل یکی از بهترین روش هایی است که به وسیله ی آن می توانید بازدید کننده های زیادی را به سمت خودتان جذب کنید. البته در بالا در مورد ویدیو مارکتینگ به صورت کامل صحبت کردیم اما در اینجا بحث اصلی ما در مورد محتواهایی است که تولید کرده اید و به راحتی می توانید صدای خودتان را ضبط کنید و با تصاویری که انتخاب می کنید آن را به ویدیو تبدیل و در شبکه های اجتماعی، سایت های اشتراک ویدیو و همچنین در سایت خودتان می توانید قرار دهید.
شاید خیلی ها این مورد را با ویدیو مارکتینگ اشتباه بگیرند. در اصل این روش با ویدیو مارکتینگ فرقی ندارد اما یک فرق کلی که دارد این است که این نوع ویدیوها بیشتر ترکیبی از تصاویر و پادکست های صوتی هستند و تهیه کردن آن به نسبت ویدیو مارکتینگ خیلی راحت تر است. به هر حال با این روش می توانید سایت تان را به دیگران معرفی کنید و بازدید کننده های زیادی را به دست بیاورید.
روش ۴۸: محتواهایی را تولید کنید که دیگر سایت ها به شما لینک بدهند
این محتوایی که اعلام می کنیم فقط مختص محتواهای متنی نیست. هر محتوای متنی، ویدیویی، پادکست های صوتی، اینفوگرافیک و هر چیز دیگری که با ارزش، مفید، جالب، جذاب و با کیفیت باشد باعث می شود بازدید کننده های زیادی را به سمت خودتان بکشانید و از همه مهمتر باعث می شود تا سایت های دیگر به راحتی و بدون دخالت شما به سایت تان لینک بدهند و این بزرگترین و بهترین لینک هایی است که می توانید از دیگر سایت ها دریافت کنید.
هر چه لینک سایت شما در دیگر سایت ها قرار بگیرد روی سئو و بهینه سازی سایت تان، روی رتبه بندی سایت و از همه مهمتر روی بازدید کننده های سایت تان تأثیر زیادی خواهد گذاشت و در نتیجه افزایش فروش بیشتری به دست خواهید آورد. این نوع لینک ها کاملاً طبیعی هستند و گوگل هم از این نوع لینکدهی بسیار خوشحال و خُرسند است و خیلی از سایت هایی که به مرور زمان بازدید کننده هایشان زیاد می شود از همین روش استفاده می کنند یعنی محتواهایی با کیفیت و جذاب تولید می کنند تا دیگر سایت به آنها لینک بدهند.
روش ۴۹: محتواهای تولید شده را دو بار بخوانید و غلط های املایی را اصلاح کنید
این مورد شاید از نظر اشخاصی که مبادرت به تولید محتوا می کنند خیلی چیز خاصی نباشد اما از نظر اشخاصی که این محتواها را مطالعه می کنند ارزش بسیاری دارد. فرض کنید خودتان در حال مطالعه ی محتوایی هستید که در یک متن ۱۰۰۰ کلمه ای حدود ۵ غلط املایی دارد. به نظرتان چه حسی به شما دست می دهد.
اولین فکری که می کنید این است که حتماً محتواهای دیگر هم همینطوری و با عجله نوشته شده است. پس به مرور زمان به سایت تان مراجعه نمی کند و بازدید کننده هایتان آرام آرام از سایت تان خارج می شود و سایت تان به یک گورستان از محتواهای بی ارزش و بی کیفیت تبدیل می شود.
اما اگر مواردی املایی و نگارشی از جمله ویرگول، علامت تعجب، علامت سوال، نقطه، املاء درست کلمات، کاما و خیلی از موارد دیگر را به خوبی رعایت کرده باشید به طبع مخاطبین و بازدید کننده ها لذت می برند و چه بسا که همین مورد در بلند مدت باعث شود ترافیک و بازدید کننده ی بیشتری را به دست بیاورید.
روش ۵۰: در محتواهای تولید شده از تصاویر استفاده کنید
دو مطلب را در نظر بگیرید که یکی در آن از تصاویر جذاب استفاده شده و مطلب دیگر در آن تصویری وجود ندارد. کدام یک به شما حس بهتری می دهد؟ به طور حتم مطلبی که از تصاویر جذاب استفاده کرده حس بهتری به خواننده و بازدید کننده ی سایت می دهد و استفاده از تصاویر مزیت های زیادی دارد که به اختصار چند مورد را بیان می کنیم:
مزیت اول: مطالبی که فقط متن خالی است و هیچگونه تصویری در آن وجود ندارد به کلی خسته کننده است
مزیت دوم: چشم خواننده با دیدن تصاویر کمتر خسته می شود
مزیت سوم: تصاویر در یک لحظه می تواند تمام مفهوم یک مطلب یا محتوای تولید شده را ادا کند و در کل اگر کاربری باشد که از محتوای تولید شده تان چیزی دستگیرشان نشد با یک بار دیدن تصویری که در مطلب قرار داده اید متوجه ی تمام مفهوم همان مطلب خواهد شد
مزیت چهارم: بیشتر جستجوها در گوگل بر اساس تصاویر است و درصد اینکه به وسیله ی یک عکس یا تصویر بازدید کننده های زیادی را به دست بیاورید زیاد است
مزیت پنجم: اگر از تصاویر جذاب استفاده کنید این شانس را دارید که مخاطبین این تصاویر را ذخیره کنند و هرگاه نیاز به راهنمایی جدید دارند به آدرس سایت تان که در تصاویر ذکر شده مراجعه می کنند و همین رفت و آمدها باعث افزایش ترافیک و بازدید سایت می شود
مزیت ششم: هر چه تصاویر بیشتری در سایت تان به کار ببرید باعث می شود تا رتبه ی سایت تان به مرور زمان در نتایج جستجوی گوگل بهبود پیدا کند
این مزیت ها و خیلی از مزیت های دیگر باعث می شود تا خیلی از مدیران سایت ها برای افزایش ترافیک سایت شان از این نوع تصاویر استفاده کنند.
روش ۵۱: از گزینه های اشتراک در شبکه های اجتماعی در مطالب سایت بهره ببرید
شبکه های اجتماعی مهمان خوانده یا ناخوانده این روزهای مردم هستند و بیشتر اشخاص در روز بیشترین وقتشان را در این شبکه می گذرانند و این بهترین فرصت برای مدیران سایت ها است تا برای جذب بازدید کننده ی بیشتر، مطالب شان را در اختیار این کاربران قرار دهند. یکی از این ترفندها استفاده از اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی است.
با فعال کردن این گزینه ها در پایان هر محتوا و مطلبی که تولید کرده اید به راحتی می توانید این اطمینان را داشته باشید که مخاطبین، مطالب سایت تان را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند و همین مورد کوچک باعث افزایش بازدید کننده و ترافیک سایت تان می شود.
اما همین مورد کوچک یک نکته دارد:
البته این نکته ای است که بارها و بارها اعلام کردیم و باز هم اعلام می کنیم:
مطالب تان باید آنقدر با کیفیت، جذاب، مفید و گیرا باشد که مخاطبین آن را به اشتراک بگذارند و این مستلزم این است که روی آن وقت بگذارید و با دقت فراوان آن را تولید کنید و هر چه این مطالب بیشتر و بیشتر در شبکه های اجتماعی دست به دست بچرخد، به طور حتم بازدید کننده های بیشتری را جذب سایت تان خواهید کرد.
روش ۵۲: از محتواهایی استفاده کنید که لیست بندی هستند
محتواها و مطالبی که به صورت لیست وار هستند تأثیر زیادی در افزایش بازدید سایت دارند. به طور مثال همین مطلبی که هم اکنون در حال مطالعه ی آن هستید به صورت لیست وار روش های زیادی را برای بالا بردن افزایش بازدید سایت به شما ارائه می دهد و همین باعث می شود تا کاربران بیشتر از هر مطلبی که فقط متن خالی است آن را به اشتراک بگذارند.
اگر مایل هستید که مطالب تان به اشتراک گذاشته شود اولاً تمام مطالب تان را به صورت کامل و مفصل تهیه کنید و ثانیاً آنها را به صورت لیست وار ایجاد کنید.
روش ۵۳: از سایت SimilarWeb.Com برای تحلیل رقبا استفاده کنید
این سایت یکی از سایت های جذاب برای مقایسه بین سایت خودتان و رقبا است و در کل سایتی برای تحلیل رقبا است که برخی از وبمسترها و اشخاصی که در حوزه ی سئو و بهینه سازی سایت فعالیت می کنند از آن استفاده می کنند. به وسیله ی این سایت می توانید اطلاعاتی دقیق و کاملاً رایگان از نحوه ی دریافت بازدید کننده ی سایت رقبا به دست بیاورید. این سایت به شما نشان می دهد که رقبای شما چطور بازدید کننده هایشان را به دست می آورند.
در این سایت یک قسمت جالب که وجود دارد این است که می توانید لینک سایت خودتان را با سایت رقبا وارد کنید و گزینه ی مقایسه را بزنید تا یک مقایسه ی کلی بین سایت شما و سایت رقبا را در اختیارتان قرار دهد. اطلاعاتی از جمله رتبه ی جهانی و داخلی، درصد بازدیدها، درصد میزان بازدید از طریق کامپیوتر یا گوشی های هوشمند، میزان بازدید هر کاربر از سایت، مقایسه بین بازدید سایت ها در یک ماه، وب سایت هایی که به سایت شما یا رقبا مخاطب ارسال کرده اند و خیلی از اطلاعات دیگر که به صورت رایگان می توانید از آن بهره ببرید.
فقط یک نکته را فراموش نکنید: این سایت به صورت عادی بالا نمی آید و حتماً باید از فیلتر شکن یا VPN استفاده کنید.
روش ۵۴: از ترفند دوستانه و مهربانی استفاده کنید
هیچ کسی از این بدش نمی آید که دیگر سایت ها بدون دخالت شان به سایت تان لینک بدهند و شاید این راحت ترین و بی دردسرترین نوع لینک گرفتن از سایت های دیگر باشد و این مورد تنها راه حلش این است که با مدیران این سایت ها ارتباطی دوستانه برقرار کنید.
اگر بتوانید به هر ترفندی به خصوص ترفند مهربانی با این مدیران ارتباطی دوستانه برقرار کنید به راحتی می توانید یک لینک دائمی و فالو از آنها دریافت کنید و این به نوعی می تواند یک تبلیغ بزرگ برای کسب و کار اینترنتی شما باشد و هر چه تعداد این لینک ها بیشتر باشد به طبع به مرور زمان سایت تان به یک برند تبدیل می شود و همین برند شدن سایت تان نتیجه اش افزایش بازدید و افزایش ترافیک سایت خواهد بود.
روش ۵۵: از فیدهای RSS استفاده کنید
فیدهای آر اس اس(RSS) یکی از راهکارهایی است که به وسیله ی آن می توانید به کاربران و مخاطبین تان این امکان را بدهید که محتواها و مطالب سایت تان را دنبال کنند و استفاده از آن مزایای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت:
مزیت اول: با به روز کردن مطالب سایت مخاطبین و کاربران تان از آنها با خبر می شوند
مزیت دوم: کاربر بدون نیاز به مراجعه به سایت می تواند از مطالب سایت مطلع شود و اگر نیاز به اطلاعات بیشتر داشته به راحتی به سایت مراجعه می کند
مزیت سوم: با فعال کردن آر اس اس دستیابی مخاطبین به محتوای تولید شده راحت تر خواهد بود
مزیت چهارم: مخاطبین با فعال کردن این سیستم می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن به اخبارها و مطالبی که خودشان در نظر گرفته اند دسترسی داشته باشند و این نشان دهنده ی صرفه جویی کردن زمان است
مزیت پنجم: سایت هایی که از فیدها استفاده می کنند، مطالبی که تولید می کنند خیلی سریع تر در گوگل ثبت یا به اصطلاح ایندکس می شود
مزیت ششم: آپدیت های مداوم سایت همراه با فعال کردن RSS باعث می شود تا گوگل خیلی راحت تر بتواند مطالب سایت تان را خزش کند و این در بهبود بخشیدن به رتبه بندی سایت تان در نتایج جستجوی گوگل تأثیر زیادی دارد
مزیت هفتم: وجود فیدهای RSS و همچنین تولید کردن مطالب و محتواهای ناب باعث می شود تا کاربران به سایت تان لینک بدهند
مزیت هشتم: این فید باعث می شود تا کاربران و مشتریان دائمی به دست بیاورید و همین مورد کافیست تا در بلند مدت افزایش ترافیک و افزایش فروش به دست بیاورید
با این مزیت هایی که ارائه دادیم می توانید به فکر فعال کردن این مورد باشید چرا که بزرگترین مزیت آن این است که می تواند تضمین کننده دریافت بازدید کننده و ترافیک بیشتر برای سایت تان باشد.
روش ۵۶: یک لیست ۱۰۰ تایی از برترین ها، بهترین ها، عالی ترین ها تهیه کنید
مردم عاشق این هستند که یک لیست بلند بالا از چیزهایی که مورد علاقه شان باشد را به دست بیاورند. به طور مثال لیست ۱۰۰ ثروتمند دنیا، لیست ۱۰۰ سایت برتر دنیا برای بک لینک گرفتن، ۱۰۰ سایت پردرآمد دنیا، لیستی از ۱۰۰ غذای عالی و پر فروش دنیا، ۱۰۰ راه از بهترین راه های موفقیت.
این لیست ها را می توانید از سایت های دیگر به خصوص سایت های خارجی انتخاب و ترجمه کنید و در سایت تان منتشر کنید. فقط یک نکته را فراموش نکنید: سعی کنید لیستی که انتخاب می کنید به صورت اختصاصی باشد. این مورد دو مزیت بزرگ دارد:
مزیت اول: وقتی اختصاصی باشد دیگر سایت ها مطلب شما را به صورت منبع و مرجع انتخاب می کنند و ممکن است به سایت تان لینک دهی کنند
مزیت دوم: وقتی مطلب تان اختصاصی و به عنوان مرجع در نظر گرفته شده باشد پس بازدید کننده های زیادتری هم به دست خواهید آورد
هر چه لیست های بیشتری تهیه کنید به مرور زمان به یک منبع بزرگ در اینترنت و دنیای وب تبدیل می شوید که هیچ سایتی نمی تواند مطالب تان را کپی کند و همین یعنی دریافت بازدید کننده و ترافیک بیشتر.
روش ۵۷: در مورد مناسبت های خاص که تمام دنیا در مورد آن حرف می زنند مطلب بنویسید
فرض کنید مسابقات جام جهانی، جام ملت های اروپا، مسابقات المپیک، مسابقه ی الکلاسیکو بین بارسلونا و رئال مادرید، دربی بین پرسپولیس و استقلال و یا مسابقات جام باشگاه های اروپا نزدیک است. به طبع خیلی از مردم از پرداختن به حواشی این مسابقات لذت می برند. اینکه چه اشخاصی در ترکیب اصلی تیم محبوبشان هستند، چه اشخاصی گل زده اند، چه تیمی قهرمان می شود و خلاصه صدها مورد ریز و درشت دیگر.
صحبت کردن در مورد هر کدام از اینها می تواند به یک کتاب منتهی شود و هر روز اشخاصی هستند که وارد سایت شما شوند و از این اخبارها مطلع شوند. به نظر شما چرا یک سایتی مثل ورزش ۳ به یک باره به صدر جستجوهای گوگل رسید؟
یکی از مهمترین دلیل هایش این است که به صورت اختصاصی در هر مناسبتی که به فوتبال منتهی می شود اقدام به پخش حواشی و اخبار فوتبالی می کند. همین مورد باعث شد که به یک باره سایت ورزش ۳، شد مرجع کامل برای اشخاصی که می خواهند در مورد حواشی فوتبال اطلاعات خوبی کسب کنند و به خاطر همین است که ترافیک و بازدید کننده بسیار خوبی را هم به خودش جذب کرده است.
این مطلبی که اعلام کردیم فقط این نیست که در مورد فوتبال صحبت کنید، خیر به هیچ عنوان. شما می توانید به طور مثال در ماه رمضان در مورد نماز، روزه، خواص روزه برای بدن، فوائد نماز، برآورده شدن حاجات در شب قدر و خیلی از موارد دیگر مطلب تهیه کنید و آن را در اختیار خواننده ها و بازدید کننده های تان قرار دهید.
روش ۵۸: بیوگرافی و زندگینامه ی افراد موفق دنیا را ارائه دهید
بدون شک همه ی ما انسان ها از آن دسته اشخاصی هستیم که از کسب اطلاعات در مورد اشخاصی که در گذشته فقیر و بدبخت بوده اند و بعد از مدتی موفق و ثروتمند شده اند، کوتاهی نمی کنیم. ما انسانها به دنبال موفقیت هستیم و از اینکه پی ببریم که دیگران از چه راهی به ثروت، شهرت و موفقیت های پی در پی رسیده اند، دریغ نمی کنیم.
برای این منظور می توانید در مطالبی که تولید می کنید بیوگرافی اشخاص موفق مانند کارآفرینان، سخنرانان، ثروتمندان، سهامداران و موفق ترین افراد برتر دنیا که جزء اشخاص ثروتمند دنیا هم محسوب می شوند و یا راه ها و تکنیک هایی که استفاده کرده اند تا به این درجه از ثروت، موفقیت و شهرت رسیده اند، اطلاعات در اختیار کاربران قرار دهید.
اینطور مطالب که به زندگی گذشته و موفقیت ها و تکنیک هایی که این اشخاص استفاده می کنند تا به موفقیت و ثروت برسند، بر می گردد می تواند برای خیلی از خواننده ها و بازدید کننده ها جالب و جذاب باشد و به طور حتم بازدید کننده و ترافیک خیلی خوبی را به سمت سایت تان روانه خواهد کرد.
روش ۵۹: در مورد سایت های برتر ایران مقاله تهیه کنید
یکی از نکاتی که کمتر کسی به آن توجه می کند این است که شما به راحتی می توانید در مورد سایت های برتر ایران به طور مثال ۵۰ سایت برتر که از نظر بازدید کننده و ترافیک و یا حجم فروش در سطح بالایی قرار دارند مطلب آماده کنید. یک مقاله ی کامل و جامع که بالای چندین هزار کلمه است، بنویسید.
وقتی به صورت کامل و مفصل در مورد این سایت ها مطالب بنویسید و در سطح اینترنت آن را پخش کنید به طور حتم همین سایت ها حاضرند به شما لینک بدهند که دوباره برای آنها مطلب نویسی کنید. باید آنقدر در مورد این سایت ها مطلب جمع آوری کنید که در سطح اینترنت به یک منبع و مرجع کامل تبدیل شوید و هر سایتی حاضر باشد به سایت شما لینک بدهد.
روش ۶۰: تهیه اینفوگرافیک
اینفوگرافیک در اصل تصاویری هستند به صورت بصری با شکل های جذاب و زیبا که مخاطب با دیدن آن به مفهوم کلی یک مطلب پی می برد. به طور مثال اگر در مورد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مطلب تهیه کرده باشید و دارای ۱۰ قسمت باشد به راحتی می توانید همین ۱۰ قسمت را در قالب یک تصویر به نام اینفوگرافیک وارد کنید و قسمت به قسمت راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را توضیح دهید.
به طبع مخاطب با یک بار دیدن این تصویر به صورت کامل متوجه می شود که یک سایت چگونه راه اندازی می شود و احتیاجی نیست که به صورت کامل مطلب را مطالعه کند. اما اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر داشت می تواند مطلب را تا پایان مطالعه کند.
همین اینفوگرافیک ها به خاطر اینکه درک بهتری را به خواننده ها و بازدید کننده ها منتقل می کند، بیشتر در شبکه های اجتماعی بین مردم دست به دست می چرخد و این بزرگترین مزیتی است که می توانید به وسیله ی آن بازدید کننده های بیشتری را به دست بیاورید و کم کم و به مرور زمان به یک برند تبدیل شوید.
روش ۶۱: یک مسابقه ی کامنت گذاری برگزار کنید
یکی از مسابقه هایی که فکر می کنم کمتر کسی به آن توجه می کند این است که از مخاطبین بخواهید در پست هایی که در وبلاگ قرار می دهید کامنت بگذارند و هر شخصی که کامنت بهتری نوشت جایزه دریافت می کند. این جایزه می تواند استفاده از خدمات سایت به صورت رایگان باشد و یا مبلغی را به وی به عنوان هدیه بدهید.
هر چه جایزه هایی که قرار می دهید بهتر و جذاب تر باشد به طبع مخاطبین و بازدید کننده های بیشتری را به سمت سایت تان جذب خواهید کرد و این روی افزایش بازدید سایت تان تأثیر زیادی خواهد گذاشت. می توانید همین مسابقه ها را در شبکه های اجتماعی هم به اشتراک بگذارید تا دیگر مخاطبین هم از آن اطلاع پیدا کنند.
روش ۶۲: از مخاطبین و بازدید کننده ها بخواهید سایت تان را نقد کنند
این هم روش خیلی خوب و جالبی است که می توانید از مخاطبین و بازدید کننده های تان بخواهید در مورد سایت تان در شبکه های اجتماعی و یا سایت خودشان مطلب بنویسند و به بهترین نقد هم می توانید از خدمات و محصولات سایت تان هدیه بدهید. این نوع مطلب نوشتن ها می تواند نقد کسب و کار اینترنتی شما باشد و یا مزیت های رقابتی سایت تان نسبت به دیگر رقبا باشد.
به هر حال هر چه باشد به سود شماست. به خاطر اینکه در سایت های دیگر از شما صحبت می شود و همین صحبت کردن ها باعث می شود تا مخاطبین بیشتری به سمت سایت تان هدایت شوند و بازدید و ترافیک سایت تان بیشتر و بیشتر شود.
روش ۶۳: اپلیکیشن سایت خودتان را طراحی کنید
یکی دیگر از روش هایی که باعث می شود بازدید کننده های بیشتری را از سراسر وب به دست بیاورید این است که سایت تان از اپلیکیشن اندروید و IOS استفاده کند. هر زمان که برنامه ی موبایلی سایت خودتان را در مارکت های داخلی و خارجی مثل بازار، مایکت، گوگل پلی و غیره قرار می دهید این امکان برای شما به وجود می آید تا مخاطبین، مشتریان و بازدید کننده های بیشتری به سمت سایت تان هدایت شوند و از خدمات و محصولات سایت تان استفاده کنند.
در این مورد هیچ شکی نیست که خیلی از کاربران اینترنت از طریق برنامه ها و اپلیکیشن های موبایل تمام کارهایشان را انجام می دهند و بیشتر بازدید ها هم توسط همین برنامه ها به اجرا در می آید. پس تا دیر نشده این کار را انجام دهید و این فرصت دریافت بازدید کننده ی بیشتر را از دست ندهید.
روش ۶۴: از تبلیغات کلیکی استفاده کنید
یکی از روش های دیگر برای افزایش بازدید سایت استفاده از تبلیغات کلیکی است که به پرداخت در ازای کلیک هم مشهور است. در این روش تبلیغاتی هزینه بر اساس کلیکی که روی بنر تبلیغاتی شما در دیگر سایت ها قرار داده شده حساب می شود. تبلیغات کلیکی قانون خاصی ندارد و این سایت مقصد است که مشخص می کند هر کلیک چقدر ارزش دارد.
به طور مثال فرض کنید بنر تبلیغاتی تان را در یک سایت قرار داده اید و مدیر سایت به شما می گوید: هر کلیکی که روی بنر شما می شود هزینه اش ۳۰ تومان است و شما هم مایل هستید ۱۰۰۰۰ تا کلیک داشته باشید. با یک حساب سر انگشتی و یک ضرب کوچک ۳۰*۱۰۰۰۰ می شود ۳۰۰۰۰۰ هزار تومان. یعنی شما باید ۳۰۰ هزار تومان ناقابل را پرداخت کنید. البته این یک مثال است و شاید اگر در یک سایت پر بازدید بخواهید این کار را انجام دهید هزینه ها متفاوت تر از این باشد.
شاید در نگاه اول این نوع تبلیغات را با تبلیغات گوگل یکسان ببینید. درست است روش کار یکی است اما به دو صورت مختلف انجام می شود. در تبلیغات گوگل شما هزینه را به گوگل پرداخت می کنید و گوگل هم بر اساس کلمات کلیدی و به نسبت هزینه ای که پرداخت می کنید سایت تان را در صفحه ی اول نتایج جستجو قرار می دهد. اما در تبلیغات کلیکی، تبلیغ شما در دیگر سایت ها قرار گرفته می شود و به ازای هر کلیک هزینه کم می شود.